Overleg gebruiker:145.116.15.128

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Gnome-mime-text-x-credits.svg Dit IP-adres behoort toe aan: Studentenaansluitingen Woonstichting De Key, Amsterdam (NL)

Bewerkingen met samenvatting[bewerken]

Als je een tekst veranderd kan je onderaan invullen bij samenvatting wat je gedaan hebt. Het is dus niet de bedoeling dat je teksten neerzet als "Wie noemt dit nou weer een schootcomputer?". De samenvatting moet een overkoepelend geheel zijn. Zou je de volgende keren hier even op willen letten?

'''Voorbeelden van teksten in een samenvattingsveld:'''

''sp'' = spellingsfout verbeterd
''revert'' = foute bewerking teruggedraait (pagina overschreven met oudere versie)
''link'' = interne of meestal externe link toegevoegd

Zorg in ieder geval dat je het kort houd en geen vragen gaat stellen in een samenvattingsvak!

Terugdraaien wijzigingen[bewerken]

Beste anoniem, meestal is het terugdraaien van wijzigingen op overlegpagina's niet toegestaan. In dit speciale geval kan ik me er echter wel iets bij voorstellen (zie ook mijn bijdrage op Moira's overlegpagina). Gelieve echter niet door te gaan met het denigrerende gebruik van mevrouw in de bewerkingssamenvatting. Ook wil ik je er even op opmerkzaam maken dat het op wikipedia te doen gebruikelijk is om bijdragen op overlegpagina's te ondertekenen, ook al draag je anoniem bij. Dit helpt namelijk om makkelijk terug te kunnen lezen wie wat heeft gezegd. Ondertekenen kun je doen door 4 tildes achter elkaar te plaatsen, dus zó: ~~~~ . De wiki-software vult op die plek dan automatisch je naam (in het geval van een anoniem: je IP-adres) in, plus de datum/tijd. Groet, Xyzzy 18 nov 2006 20:16 (CET)

Okee ik zal er voortaan op letten. Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik meer ervaring heb met wikipedia dan dit zo doet voorkomen. De tildes laat ik gemakshalve achterwege, maar ik begrijp dat dat beter kan zo. Bedankt iig voor je reactie tav Moira, maar ik begrijp uit haar overlegpagina dat zij nogal nieuw is. vr gr 145.116.15.128 18 nov 2006 20:23 (CET)
Des te meer reden om even diep adem te halen voordat je reageert, en alles in het redelijke te houden. Daarmee wil ik niet zeggen dat Moira gelijk had, maar wel dat je wel erg fel reageerde. Groet, Xyzzy 18 nov 2006 20:27 (CET)
Tja, daar heb je wel gelijk. Ik had niet door dat zij nieuw is, en ik voel me als anoniem natuurlijk nogal snel machteloos als ik opeens van vandalisme beschuldigd wordt. 145.116.15.128 18 nov 2006 20:30 (CET)
Het lijkt me dat dat inmiddels wel opgelost is. Groet, Xyzzy 18 nov 2006 20:36 (CET)