Overleg gebruiker:152.1.193.141

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste ...., wat betreft Egyptische oudheid, ik denk dat het beter is de gehele categorie Egyptische mythologie daarheen te linken, dan alle afzonderlijke goden. Dat zal ik zo wel even doen. Veel eenvoudiger en onderhoudsvrij. Overigens van harte welkom bij wikipedia. Elly 3 jun 2004 18:54 (CEST)

Dank je Elly, Ik had de categorie eg. myth te laat gezien. Jcwf

Ha Jaap, ik had de link ook onderaan gezet. Elly 3 jun 2004 19:00 (CEST)

Welkom[brontekst bewerken]

Welkom beste 152.1.193.141,

Ik zie dat je allemaal zinvolle bijdragen levert. Misschien kun je overwegen je aan te melden. Handig voor je dat je je instellingen kunt wijzigen, een volglijst bijhouden en voor anderen is het prettig (omdat anonieme gebruikers nogal eens vandalisme plegen) dat jouw bijdragen niet al te kritisch hoeven worden bekeken.

Ga vooral door!! --CE 8 jun 2004 20:44 (CEST)

Mag ik me bij deze uitnodiging en de complimenten aansluiten? Microscoop 30 jan 2006 23:02 (CET)


Hallo, ik zag dat je zojuist de toelichting hebt veranderd met betrekking tot de jaarpagina's op Wikipedia:Dit kan beter#Eeuwen. Ik snap echter niet goed wat je bedoelt; gaat het je nu om de jaren v.Chr. of de jaren n.Chr.? De lege jaren voor Chr. zijn goed herkenbaar. Je geeft aan dat de jaren na Chr. allemaal opgevuld zijn. Bedoel je dan met de standaard-info of ook inhoudelijk? Fruggo 31 aug 2004 22:30 (CEST)

Aggregatietoestand[brontekst bewerken]

Zie mijn reactie op Overleg:Aggregatietoestand. Johan Lont 1 sep 2004 09:54 (CEST)

Ik heb op mijn eigen overlegpagina op je opmerkingen gereageerd. Johan Lont

Chemische stoffen-sjabloon[brontekst bewerken]

Het sjabloon moet aangepast worden om de waarden er netjes in te kunnen zetten. Maar ik weet als niet-chemicus hekaas niet wat de gangbare Nederlandse namen zijn voor de enthalpiewaarden die nog ontbreken. Zodra ik ze weet is het een kwestie van een paar regeltjes typen en ze komen in de tabel. Quistnix 14 sep 2004 23:02 (CEST)

Wat er staat is de standaard vormings enthalpie voor vaste stof, vloeistof en gas en dan de standaard entropie voor deze drie. Waarom die drie begrijp ik niet zo, meestal neem je de gebruikelijkste voor tabellering (vloeistof voor water gas voor koolzuur enz.) Jcwf

Dank je. De reden dat ze alledrie vermeld staan heeft te maken met het feit dat het een sjabloon is. Misschien is het mogelijk het sjabloon aan te passen zodat alleen de meest relevante zaken voor een bepaalde stof overblijven, maar de aanwezigheid van het sjabloon op zichzelf vind ik al een hele vooruitgang ;-) ( zie ook mijn pagina Gebruiker:Quistnix/Tabel chemische stof). Quistnix 14 sep 2004 23:21 (CEST)

Hallo anoniemeling en sorry, ik heb net je wijzigingen op de pagina Verdrag van Dover overschreven. Voel je vrij om opnieuw aanpassingen in te lassen. Groeten. Donderwolk 12 okt 2004 16:33 (CEST)

Hallo anonieme Jaap,[brontekst bewerken]

Dag, klopt het dat dit allemaal bijdragen van jou zijn, Jaap? En zo ja: wat is de diepere filosofie erachter om je niet aan te melden? Groet, Dick Bos 10 nov 2004 12:01 (CET)

Luiheid voor een deel en niet veel tijd hebben, maar ook omdat ik er nog wel eens uitgegooid word. Jcwf

Hoi Jaap[brontekst bewerken]

Mailtje ontvangen? Danielm 22 nov 2004 20:56 (CET)

Hanzestad[brontekst bewerken]

Ik heb net de categorie Hanzestad aangemaakt en ben bezig alle Hanzesteden te voorzien van die categorie. Maar ik zie dat jij er nu ook mee bezig bent. Maar zou je bij de omschrijving wel +cat kunnen vermelden? JePe 24 nov 2004 21:13 (CET)

Vogel zonder afbeelding[brontekst bewerken]

Is niet echt een handige categorie. Het is hetzelfde als mensen zonder afbeelding, artikelen met te weinig info over belgie enz zo kan ik voor elke pagina wel 40 van dit soort cats verzinnen. Wae®thtm©2005 28 feb 2005 00:05 (CET)

Matrixeffect[brontekst bewerken]

Bedankt voor de uitleg bij matrix (scheikunde). Dat stukje tekst over het matrixeffect was net hetgeen waar ik op hoopte. Zelf wist ik niet meer precies hoe dat ook weer zat. :-) Alleen de term 'vulmiddel' is nog iets te ongelukkig gekozen al zeg ik het zelf; daar moeten we nog iets op verzinnen. Groetjes, Sietske 7 apr 2005 00:17 (CEST)

Jcwf[brontekst bewerken]

Ben jij dat ook in feite? Bart Versieck 12 apr 2005 18:57 (CEST)

Prepositionalis[brontekst bewerken]

Ik heb nog nooit van deze term gehoord. Gebruikelijk wordt deze naamval in het Russisch gewoon als locatief aangeduid, soms als prepositief. Bovendien is deze naamval niet strikt Russisch, daar het gebruik niet bijzonder afwijkt van de locatief in andere Slavische talen. Zo regeert het Tsjechische o, net als het Russische o, dezelfde naamval. In alle Slavische talen komt deze naamval uitsluitend voor na voorzetsels (en ook de uitgangen komen overeen). Ik vind prepositionalis daarom een bijzonder vreemd artikel. Jörgen 3 jan 2006 22:50 (CET)

Prepositief is nieuw voor mij, maar misschien komt het omdat ik vnl Engels spreek. Het was nooit de bedoeling de term tot Russisch te beperken, daarom heb ik er ook Pasjtoe Pashtu whatever bijgezet. Ik heb ooit Russisch als bijvak gedaan en heb de naamval nooit als locatief geleerd maar als prepositional(is) of predlózhniy padézh (hoewel het natuurlijk eigenlijk wel een locatief is). Mijn leerboek was geloof ik Engelstalig, Cherasjkova geloof ik, maar het is lang geleden. Verder is de lange tabel met naamvallen niet van mijn hand en daar stond de term in. Vertaald door iemand anders uit de engelse wiki denk ik. Ik had dus vooral de bedoeling een bestaande rode link blauw te maken. Maar misschien is prepositional de Engelse term en prepositief de nederlandse? In dat geval ga vooral je gang en verander de boel. Jcwf/Sokpopje
Ik heb het artikel licht bewerkt, maar ik heb geen zin de hele boel te gaan omgooien. Het probleem is een beetje dat het lijkt alsof de Russische locatief afwijkt van die in andere Slavische talen, quod non, maar goed, het moet maar even wachten tot een grotere herstructurering van artikelen in deze sectie, waar nu af en toe anarchie lijkt te heersen. Verder is het artikel uiteraard prima in orde. Jörgen 5 jan 2006 17:30 (CET)

aanmelden[brontekst bewerken]

Zouden wij ons ook eens aan kunnen melden. Dat zou de vandalismebestrijding een hoop nakijkwerk besparen ;). MVG Thomas- 21 feb 2006 23:00 (CET)

Dit is nog niet zo'n gekke tip, hoor! Siebrand 3 mrt 2006 00:02 (CET)

Wil je je niet registreren?[brontekst bewerken]

Beste anonieme Jaap, ik wilde je vragen of je niet wilt overwegen om je te registreren als gebruiker. Hier vind je een link met meer info. Je edits hier op Wikipedia zien er namelijk leuk uit, het lijkt erop dat je de smaak te pakken hebt, maar het controleren van anonieme edits vergt veel tijd van de andere gebruikers. Zou je je registreren, dan kunnen wij in één oogopslag zien dat het een edit van jou betreft en dat het dus verder wel goed zal zitten. Neem je het in overweging? Alvast dank en hartelijke groeten, MigGroningen 28 jun 2006 21:06 (CEST)

Ah. Tenzij je natuurlijk de Gebruiker:Jcwf bent die 'de wiki voorgoed heeft verlaten'... Dan is aanmelden (of reageren op verzoeken daartoe) niet iets dat in je straatje past natuurlijk. Want dan ben je hier niet, maar op de Afrikaanse Wiktionary. Dus dan hou ik er maar over op ;-) Groetjes en tot nog eens, MigGroningen 5 jul 2006 17:20 (CEST)

Anti-revolutionair[brontekst bewerken]

Hallo,
Zie mijn opmerking op Overleg:Anti-revolutionair. Johan Lont 10 nov 2006 16:44 (CET)

Editwar[brontekst bewerken]

Hee anoniem, even geen edits op Fret (muziek) a.u.b., er is momenteel een editwar gaande en ik wil even afwachten wat daar de uitkomst van is. Thanks. Felix2036 (reageer) 2 jan 2007 17:31 (CET)

Verwijderingsnominatie Wikipedia:Nederlandse spelling van dieren- en plantennamen[brontekst bewerken]

Beste gebruiker, één of meerdere pagina's die vanaf dit ip-adres zijn gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Wikipedia:Nederlandse spelling van dieren- en plantennamen. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080215 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 16 feb 2008 01:25 (CET)