Overleg gebruiker:213.201.165.229

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Xaviervd

Beste anoniem, Ik heb de indruk dat u bij een aantal rivieren systematisch een externe link toevoegt naar de bibliotheek van het Vredespaleis, omdat daar bibliografische informatie staat over rivieren. Ik stel me hierbij de vraag of dit werkelijk iets bijdraagt aan de lezer, omdat de link zelf niet naar meer informatie leidt, maar enkel naar een lijst van boeken over genoemde rivier. Zou het niet zinvoller zijn om uw link enkel op de pagina Rivier of op de pagina Categorie:Rivier te vermelden? Zo vermijdt u elke rivier die ook in de ppl.nl database zit te moeten vermelden.

Verdere argumenten tegen het systematisch toevoegen van de link naar ppl.nl: De genoemde werken gaan meestal over internationaal recht en rivieren, wat toch wel heel specifiek is: de meeste lezers van een artikel zijn geinteresseerd in de rivier zelf, niet de regelgeving errond.

Ook zijn bijna alle geciteerde werken in het Engels of het Frans, wat logisch is, maar wat de zinvolheid van een toevoeging op de nederlandstalige Wiki in vraag stelt. --Xaviervd 20 sep 2006 10:50 (CEST)Reageren