Overleg gebruiker:213.214.40.60

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Nuvola apps edu miscellaneous.svg Waarschuwing - vanuit deze onderwijsinstelling is vandalisme gepleegd op Wikipedia.
Koninklijk Atheneum Geel (BE)

Welkom op Wikipedia! Helaas is er vandalisme gepleegd vanuit deze onderwijsinstelling; een overzicht is hieronder vermeld. Bij verdere vandalistische bewerkingen wordt de mogelijkheid Wikipedia via de internetaansluiting van deze onderwijsinstelling te bewerken voor een bepaalde tijdsduur ontnomen. Deze blokkades zullen bij doorgaand vandalisme een oplopende duur hebben. De instelling kan ook namens Wikipedia ingelicht worden over het misbruik vanaf de internetaansluiting(en).

Leerlingen, docenten en medewerkers die constructief willen meewerken aan de encyclopedie kunnen zich individueel inschrijven. Oefenen met Wikipedia kan ook, daarvoor is de zandbak. Meer informatie staat op Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia voor scholieren. Informatie voor schoolverantwoordelijken staat op Informatie voor beheerders van publieke computers.

Standaardbrief in geval van vandalisme
Dossier 2021
  1. 7 okt 2021 13:30 (CEST) Ongewenste bewerkingen op pagina Slaginstrument
  2. 14 okt 2021 14:16 (CEST) Ongewenste bewerkingen op pagina 2021
    • blok - 2 weken


September 2021[brontekst bewerken]

Informatiepictogram Hallo! Bij deze wil ik je graag mededelen dat ik een van je laatste bewerkingen op het artikel Greet Daems ongedaan heb gemaakt omdat het geen positieve bijdrage leverde. Indien je graag wil oefenen met het werken op Wikipedia kun je gebruik maken van de zandbak. Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust op de helpdesk. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Daniuu 6 sep 2021 13:01 (CEST)[reageer]