Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:37.153.206.208

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 10 jaar geleden door Kulter20 in het onderwerp FC Amsterdam

FC Amsterdam

[brontekst bewerken]

Hallo,

Allereerst bedankt voor de wil om mee te helpen aan het verbeteren van Wikipedia. Echter hebt u een persoon toegevoegd die hoogstwaarschijnlijk een politicus is. Ik heb deze bewerking dus ongedaan gemaakt. Daarvoor had een ander persoon deze ook al ongedaan gemaakt met een tekst erbij. Wilt u de volgende keer even de samenvatting lezen en daarna niet nogmaals toevoegen.

Wilt u iets toevoegen maar wordt dat ongedaan gemaakt, kunt u daar op de overlegpagina van het artikel op overleggen. Hopelijk mogen wij nog genieten van uw bewerkingen hier op Wikipedia.

Kulter20 (overleg) 22 nov 2013 09:04 (CET)Reageren

Beste,

Ik zie dat u onlangs toch weer de naam toegevoegd heeft. Ik kan begrijpen dat u nieuw bent, maar het is niet de bedoeling lukraak namen neer te plaatsen. Aangezien wij, als controleurs, niets kunnen vinden over deze persoon draaien wij die wijzigingen terug. Zoals ik eerder verteld heb kunt u op de overlegpagina van het artikel dit noteren met een bron. De bron vermelding, dus een website of artikel dat dit bevestigd, is voor ons erg belangrijk. Er zal dan gekeken worden wat we ermee doen. De overleg pagina is hier. Gaat u a.u.b. geen wijzigingen in het orgineel maken inzake deze persoon. Dit kan leiden tot irritatie.

P.S. wilt u zo vriendelijk zijn uw bericht af te sluiten met 4x ' ~ ' (deze is normaal boven tab op het toetsenbord). Dan is het makkelijker voor ons om u te vinden.

Kulter20 (overleg) 22 nov 2013 10:05 (CET)Reageren