Overleg gebruiker:80.61.101.213

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 20 jaar geleden door Hooft

Geachte vrijwilliger,

Een van de pagina's die U op wikipedia plaatste (Stofwisselingsziekte) was afkomstig van een andere website. Kunt U bevestigen dat U toestemming hebt om deze informatie te plaatsen? Uw medewerking wordt bijzonder op prijs gesteld, maar we moeten erg voorzichtig zijn met het gebruik van andermans teksten!

Rob Hooft 10 nov 2003 20:04 (CET)Reageren

Hallo Rob;

Mijn naam is Benno Beukema en ben de eigenaar van de betreffendde website. Mijn toestemming heeft u... Met vriendelijke groet

Benno

Beste Benno,

Op het moment ben ik bezig een pagina over cystinurie te schrijven, wat volgens mij een stoffwisselingsstoornis is. Er is geen behandeling voor, maar je gaat er niet aan dood. Dat klopt niet helemaal met wat je schrijft op de Wikipedia over Stofwisselingsziekte ("Kinderen die aan een onbehandelbare stofwisselingsziekte lijden, zullen vroeg of laat aan de gevolgen van de stofwisselingsziekte overlijden."). Graag je mening: is cystinurie geen stofwisselingsaandoening, of is jouw uitspraak te sterk? In het laatste geval zou ik hem graag iets minder sterk formuleren (Bijvoorbeeld veranderen naar "De gevolgen van een onbehandelbare stofwisselingsziekten lijden in veel gevallen tot een voortijdig overlijden.").

Groet,

Ruud de Koter.