Overleg gebruiker:82.74.62.175

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 8 jaar geleden door Kattenkruid

Beste Sonty,

Honderden jaren terug waren hier veel Armeense zakenlieden die hebben ook bijgedragen tijdens de Gouden eeuw, ze hebben ook een kerk gebouwd in het jaar 1714 aan de Kromboomsloot, ongeveer tegen over de kerk staat ook een bruggetje, omdat de Armeniërs hebben regelmatig gebruik hebben gemaakt van de bruggetje om naar de kerk en naar de Nieuwe Markt, in de volksmond, die bruggetje officieuze werd genoemd Armeensebrug, in verband met de Armeense Kerk en de zakelijke activiteiten van de Armeense activiteiten op de Nieuwe Markt, die was ook bekend als de Ooster Markt.

Wat ik gedaan heb is dat, ik heb maanden ingedoken in de Gemeente Archief van Amsterdam, tientallen bewijzen verzameld over de letterlijke bijdragen van de Armeense minderheid aan Nederland, vanaf Sint Servatsius, 17de eeuw, Tweede Wereld enz.

Daarna heb ik officieel verzoek ingediend bij de gemeente Amsterdam met de toevoeging van tientallen archief materialen en heb ik verzocht om de officieuze Armeensebrug, officieel om te doppen naar Armeensebrug, na 4 jaar heen en weer communicatie, mijn verzoek is ingewilligd, dat is mijn bijdrage aan de Armeensebrug.

Met vriendelijke groet,

82.74.62.175 6 mrt 2016 12:33 (CET)Reageren

Aha, op die manier.
Los van je vraag snap ikzelf, maar ik ben maar een van de vele Wikipedia-gebruikers, eigenlijk eerder niet waarom het artikel Armeensebrug bestaat. Ik zie namelijk niet wat de brug zo bijzonder maakt dat die niet misstaat in een encyclopedie. De brug is blijkbaar niet veel meer dan een plaat beton met wat ijzerwerk, het is geen monument, echte bouwhistorie wordt niet gegeven, enz. Verder schijnt dit soort brugbouw, maar ik kan me vergissen, daar vaker te zijn toegepast want als ik brugnummer 290 bekijk, zie ik iets soortgelijks.
Kort door de bocht: er zijn heel veel bruggen in de wereld, maar niet alle horen in een encyclopedie thuis. Als je dus het artikel over deze brug uit wil breiden, zou je dan ook wat meer willen schrijven over de brugconstructie of hoe lang er bijvoorbeeld al een brugverbinding daar ligt? Mvg Sonty (overleg) 6 mrt 2016 16:04 (CET)Reageren

Beste Sonty,

Hoe dan ook, honderden jaren terug, de genoemde brug was en nog steeds is heel erg behulpzaam om naar de historische Nieuwe Markt te gaan.

mijn ongerustheid gaat over dat er zijn mensen die vaker dan in dit geval mijn krediet, van jaren hard werk, van mij af te pakken.

Ik bedoel, als je een auteur van een boek ben, ik zal hard op zeggen dat nee, ik ben de auteur van je boek, ondanks dat je al de feiten in je bezit hebt.

Om voor goed en voor altijd dat soort plagiaten te voorkomen,vind ik dat het zal verstandig zijn om de naam van de auteur te noemen, natuurlijk het onderwerp is het boek in dit geval en in de mijn geval de brug.

Met vriendelijke groet,

82.74.62.175 6 mrt 2016 22:45 (CET)Reageren

Meer informatie over de Armeens-apostolische kerk op de Krom Boomsloot 22 en de Armeense gemeenschap in A'dam lijkt me wel gewenst. Kattenkruid (overleg) 7 mrt 2016 14:50 (CET)Reageren