Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:82.74.96.152

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Simon-sake

Wij waarderen je bijdrages aan Wikipedia. Het streven is echter het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen linkpagina. We vragen je begrip hiervoor. Het zonder overleg en argumentatie opnieuw toevoegen van de link kan gezien worden als vandalisme en kan een waarschuwing opleveren.



Beste Simon-sake,
Het is allesbehalve mijn bedoeling om vandalisme te bedrijven. Als dit inderdaad binnen deze categorie valt dan mijn excuses hiervoor.
Maar de externe links die ik toevoegde waren verwijzingen naar Engelstalige Wikipedia-pagina's, omdat in de Nederlandse versie nog in het geheel geen artikelen hierover waren aangemaakt. Derhalve bevatten deze links geen misleidende informatie en had de link met de pagina van doen. Zoals ik het lees volgens het Wikipedia-woordenboek redenen waardoor deze externe links niet als vandalisme gezien zouden hoeven worden.
Climburg 2 feb 2007 01:51 (CET)Reageren

Hoi Climburg, het werd ook niet gezien als vandalisme, herhaling van toevoegen van de link zou worden gezien als vandalisme. Verwijdering van de link had als redenen dat het in het artikel zelf stond. Daarnaast, wanneer je een kopje externe links in dat artikel moet maken je een lijst krijgt met vijftien links, iets wat niet gewenst is hier. Groeten, Simon-sake 2 feb 2007 10:29 (CET)Reageren
Oja en wanneer ik had geweten dat de bijdrage van jou was ipv een anonieme gebruiker was er natuurlijk een andere tekst komen te staan. Een nieuwe anoniem beoordeel ik vanuit neutraal, jouw bijdragen kijk ik niet na, ga ervan uit dat ze in orde zijn. Dus wanneer je ingelogt was geweesd had die link er nog steeds gestaan (wanneer iemand anders het artikel niet nagekeken had). Simon-sake 2 feb 2007 17:26 (CET)Reageren