Overleg gebruiker:84.105.157.196

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Deelnemers Eurovisiesongfestival 2019[brontekst bewerken]

Beste gebruiker,

Hartelijk bedankt dat je zo actief wilt meewerken aan de pagina's omtrent het Eurovisiesongfestival. Het is ons opgevallen dat je bij veel landenpagina's de hele tijd het jaar 2019 toevoegt. Dit vinden wij natuurlijk prima, maar je doet dit ook bij landen die nog niet officieel bevestigd hebben. Pas wanneer een land officieel bevestigd heeft deel te zullen nemen aan het festival, wordt het jaar 2019 toegevoegd aan de landenpagina.

Wij hebben al een aantal keren jouw bewerkingen teruggedraaid, omdat de desbetreffende landen nog niet bevestigd hebben. Echter heb jij dit niet door en blijf jij het jaar 2019 weer terug toevoegen. Wij willen je vragen, als je merkt dat je in eerste instantie het jaar 2019 toegevoegd hebt aan de pagina maar jouw bewerking opeens verdwenen is, bovenin de pagina op het kopje "Geschiedenis" te klikken. Hier vind je alle bewerkingen die op deze pagina gedaan zijn, en wanneer jouw bewerking teruggedraaid is vind je meestal ook de reden (namelijk dat het land nog niet officieel bevestigd heeft).

Zou je hier voortaan alsjeblieft op kunnen letten? Nogmaals, we waarderen je enthousiasme zeer en hopen dat je wilt blijven meehelpen aan de Eurovisiesongfestival pagina's, maar wel op een feitelijk correcte manier.

Met vriendelijke groetjes, Jesper2306 (overleg) 9 okt 2018 15:47 (CEST)[reageer]