Overleg gebruiker:84.193.4.146

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 13 jaar geleden door LeRoc in het onderwerp Paul Hebbelynck

Paul Hebbelynck[brontekst bewerken]

Goedendag,

Bedankt voor het aanvullen van de geboortedatum op het artikel Paul Hebbelynck. Ik neem aan dat u een betrokkene of familielid van Hebbelynck bent? In dat geval wil ik u vragen of u eventueel een foto van Hebbelynck beschikbaar zou willen stellen. In dit geval zou u bereid moeten zijn om de foto een zogenaamde "vrije licensie" te geven (Creative Commons). Een foto zou een welkome aanvulling zijn voor het artikel.

Met vriendelijke groet, LeRoc 1 sep 2010 10:18 (CEST) (PS Als u op dit bericht wilt reageren, kunt u op "Bewerk" klikken en uw antwoord hieronder zetten. Ik krijg dan automatisch bericht)Reageren

Goedendag,

Ik ben inderdaad een familielid van Hebbelynck, hij was mijn overgrootvader. Die foto moet zeker te vinden zijn in één van de familiealbums. Ik zal het nakijken. Ik dank u voor de 'wikificatie' van het artikel, hiermee ben ik nog niet echt vertrouwd.

Hoogachtend, T. Ackerman

Geachte heer Ackerman
Hartelijk dank voor uw bericht. Wij zouden ons zeer verheugen over een foto. Voor de duidelijkheid is het misschien goed dat ik u vertel welke voorwaarden Wikipedia aan het plaatsen van een foto stelt. De belangrijkste zijn:
  • Het dient een foto te zijn waarvoor u de auteursrechten heeft. Dus bijvoorbeeld geen foto van een journalist uit een krant. Een foto uit het familiealbum is ok.
  • U moet bereid zijn om de foto "vrij te geven". Niet alleen voor Wikipedia, maar in het algemeen. Dit betekent dat u de auteursrechten van de foto, de morele rechten en het portretrecht houdt. Wel geeft u aan iedereen het recht om de foto in publicaties te gebruiken onder vermelding van uw naam als auteur van de foto. Zij hoeven u hiervoor echter geen toestemming te vragen of een vergoeding te betalen. Voor meer informatie over het vrijgeven van de foto kunt u hier kijken.
Als u een digitale versie van de foto heeft, dan kunt u deze uploaden door links op deze pagina op "Bestand uploaden" te klikken (onder het kopje "Hulpmiddelen"). Als u de foto heeft geüpload, kan ik daarna meehelpen om de foto op het artikel te plaatsen. Als u problemen heeft met het uploaden van de foto, kunt u hieronder een bericht plaatsen.
Met vriendelijke groet,
LeRoc 2 sep 2010 09:17 (CEST)Reageren