Overleg gebruiker:84.25.211.8

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 10 jaar geleden door 84.25.211.8 in het onderwerp Feuten

Feuten[brontekst bewerken]

Beste gebruiker,

Inge Ipenburg speelt in meerdere afleveringen, ze komt voor het nieuwsblad een paar keer langs en ze deelt zelfs later het bed met Tim Murck als zijn personage Olivier de Ruyter. Harry van Rijthoven zit ook in meer afleveringen van seizoen 1 en 2. Dirk Zeelenberg zit ook in meer afleveringen van seizoen 2! En dan nog die rechercheur (Hein van der Heijden) die volgens jou in alle 2 de seizoenen zit, speelt alleen in seizoen 2!

Als je dan zo aan het turven bent, moet je wel goed opletten de gehele aflevering. En als je erop doelt dat je de informatie van Internet Movie Database hebt afgehaald, die klopt dus juist niet. Dit was al eens eerder geturfd!

M.V.G. Davino Leandro 16 aug 2013 08:18 (CEST)Reageren

Beste Davino Leandro,
Zoals ik al eerder schreef heb ik heel nauwkeurig geturfd. Dat is dus niet de informatie van een andere site afhalen als bijvoorbeeld Internet Movie Database, want die klopt, zoals u zelf al aangeeft, ook vaak niet. Ik heb dus erg zeker van mijn bevindingen, al kan het altijd zo zijn dat men iets (iemand op de achtergrond) over het hoofd ziet. Maar de door u veronderstelde fouten kloppen wel degelijk. Ik begrijp dat men vaak denk dat een persoon een groter aandeel heeft dan hij daadwerkelijk heeft, of juist een kleinere. Meten is weten, daarom ben ik gaan bijhouden welk personage in welke aflevering te zien is. Zo speelt het karakter Nina in meer afleveringen dan Noordzij. Terwijl dat in mijn beleving eerder andersom zou zijn. Dit komt doordat het karakter Nina vaak op de achtergrond in scènes te zien is (bijvoorbeeld achter de bar).
Wat betreft het personage dat door Inge Ipenburg gespeeld word, die komt echt maar in een aflevering (afl.3 seizoen1 “Billen bloot”) voor. Haar eerste bijdragen waarin ze belt en bram opneemt, als de scene nadat ze de nacht met Olivier heeft doorgebracht zitten in deze aflevering, kijk maar na. Hoewel haar bijdrage in deze aflevering groot is en ze in veel scènes te zien is, is dit echt maar een aflevering. Dit zelfde geld voor het personage van Dirk Zeelenberg, die alleen te zien is op de reünistenborrel (af. 8 seizoen2 “Op de toekomst”), al word de naam Bockting wel nog in de laatste aflevering genoemd. Wat betreft Hein van der Heijden, dat is wel voor een discussie geschikt. Het personage is idd voornamelijk in seizoen 1 te zien. Maar in de eerste aflevering van het 2e seizoen zie je een niet eerder vertoonde scene van hem bij het stukje “vooraf in Feuten”. Het gaat hier om de scene waarbij Marie-Claire via de walkietalkie de dialoog tussen Bram en Olivier meeluistert. Achter haar staat de Rechercheur (Hein van der Heijden). Omdat deze scene niet te zien was in de laatste aflevering van seizoen 1, heb ik Hein van der Heijden meegeteld bij de eerste aflevering van seizoen 2. Maar als u vind dat ik deze niet moet meetellen kan ik daar prima mee leven.
Mocht u toch een van deze acteurs toch nog in een andere aflevering tegenkomen dat ik heb aangegeven, laat me dit dan weten (met de aflevering waarin u meent hem/haar te zien). Dan zal ik het controleren en zo nodig de gegevens aanpassen.
M.V.G. 84.25.211.8 16 aug 2013 19:32 (CEST)Reageren