Overleg gebruiker:86.93.97.179

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 13 jaar geleden door RenéV in het onderwerp Bewerkingen op Lijst van cruiseschepen

Welkom & cruiseschepen[brontekst bewerken]

Hallo, welkom op de Nederlandstalige Wikipedia. Ik zie dat u nogal wat wijzigingen doet op Lijst van cruiseschepen en dat lijken me mooie aanvullingen/verbeteringen. Zou het een idee zijn om zich aan te melden? Het kost niets, afgezien van wat tijd (minder dan een minuut en zelfs een emailadres is niet verplicht). Alle wijzigingen die niet-ingelogd gedaan worden, worden nagelopen door vrijwilligers van Wikipedia. De edits die u doet moeten stuk voor stuk worden afgevinkt als correct en als u zich aanmeldt is dat dus niet meer nodig. Denk er eens over, en hoe dan ook, bedankt voor de bijdragen aan Wikipedia. - Robotje 2 jul 2010 10:41 (CEST)Reageren

Bewerkingen op Lijst van cruiseschepen[brontekst bewerken]

Beste anonieme gebruiker,

Bedankt voor je bijdragen op het artikel Lijst van cruiseschepen. Je hebt hier meerdere bewerkingen op dezelfde pagina kort na elkaar gedaan.
Elke keer een pagina opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een artikel onoverzichtelijk, daarom is het handig als je meerdere bewerkingen aan een artikel in één keer doet.

Door boven het artikel op bewerk te klikken (in plaats van boven een kopje) is het hele artikel in één keer te bewerken.
Door eerst op Bewerking ter controle bekijken te klikken, kun je zien hoe het artikel er na jouw wijzigingen uitziet. Omdat het bewerkingsveld helemaal onderaan de pagina aanwezig blijft, kun je door deze knop meerdere bewerkingen maken, vóórdat je op de knop Pagina opslaan drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Bedankt voor je begrip!

Groet, --RenéV 2 jul 2010 10:44 (CEST)Reageren