Overleg gebruiker:87lieven

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Goedemiddag, dit is de overlegpagina van 87lieven

Crystal Clear app kuser.png Nuvola apps edu languages.png Archives.png Nuvola apps khexedit.png Crystal Clear mimetype document.png
Gebruikerspagina Overlegpagina Overlegpagina's naar jaar Gestarte artikelen Bijdragen

Beoordelingsnominatie Randy Orton[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Randy Orton dat is genomineerd door Toth. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20160413 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 14 apr 2016 02:05 (CEST)

Beoordelingsnominatie Chris Jericho[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Chris Jericho dat is genomineerd door Kattenkruid. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20160812 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 13 aug 2016 02:01 (CEST)

Excuses[bewerken]

Ik was bezig een categorie aan het nalopen met verwijzingen naar bestanden die niet bestaan. Voor ik er erg in had was ik niet op uw overlegpagina, maar in uw archief aan het editen. Ik heb mijn bewerking gelijk terug gedraaid. Vergeef mij mijn onoplettendheid. •   Rodejong   ✉️ 👀 → 🕘  18 okt 2016 12:53 (CEST)

Beoordelingsnominatie Martin Ruane[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Martin Ruane dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20161231 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 1 jan 2017 01:02 (CET)

Beoordelingsnominatie A.J. Styles[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om A.J. Styles dat is genomineerd door Wikiklaas. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20170102 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 3 jan 2017 01:02 (CET)

Daensistische beweging[bewerken]

Hallo Lieven, op 25 augustus heb je het artikel Daensistische beweging gemarkeerd. Er staan maar twee feiten in, namelijk dat het een bepaalde beweging is en door wie de beweging is opgericht. Daaronder volgt een lijst van belangrijkste figuren. Uit de markering zonder verdere actie maak ik op dat je het artikel inhoudelijk voldoende vindt voor de encyclopedie. Daarom wil ik je graag wijzen op het feit dat ik het artikel ter beoordeling aan de gemeenschap heb voorgelegd. De beoordeling vind je hier terug. maarten|wp:wpbe 23 sep 2017 23:36 (CEST)

Beoordelingsnominatie Stephanie McMahon[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Stephanie McMahon dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20171011 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 12 okt 2017 02:02 (CEST)

Worstelen[bewerken]

Goedemorgen 87lieven, ik ontdekte dat het artikel Jim Ross op veel plaatsen erg slecht vertaald was uit het engels. Ik heb inmiddels al wat gedeeltes verbeterd, maar er moet nog steeds wel het nodige aan gebeuren. Ik hoop dat je met me eens bent dat vertalen voor een encyclopedie alleen goed gaat als je zelf begrijpt wat er staat, zodat je er een correcte nederlandse tekst van kan maken. Ik weet niet hoeveel van dergelijke problematische vertalingen je in het verleden aan de encyclopedie hebt toegevoegd. Zou je zelf je eigen vertalingen nog een keer willen controleren op juistheid en begrijpbaarheid? (en de passages die zwak zijn verbeteren) Ik zie graag je reactie tegemoet. Groeten, Bob.v.R (overleg) 17 okt 2017 08:25 (CEST)

Pinguin Radio Graadmeter[bewerken]

Hallo Lieven, op 21 juli 2016 heb je de nieuwe pagina over de Pinguin Radio Graadmeter van 2013 gemarkeerd. Nu is eenzelfde pagina van 2018 op TBP beland wegens NE. De reden waarom ik je aanschrijf, is als volgt. Als de lijst van 2018 NE is, dan zijn die van 2012 t/m 2017 dat ook. Daarom ben ik nieuwsgierig naar jouw mening. Let op; ik ga je niet vragen om op te roepen om de pagina te behouden. Voor hetzelfde geld is met de nominatie van de lijst van 2018 je de ogen geopend en ben je van mening dat de lijsten van eerdere jaren eigenlijk ook wel NE zijn. Maar wat het ook moge zijn, ik wil graag weten wat je van de beoordeling van de lijst van 2018 vindt en zie graag dat je je mening deelt op TBP. Mocht de lijst van 2018 uiteindelijk NE bevonden worden, dan zal ik zelf de lijsten van de eerdere jaren ook ter beoordeling aan de gemeenschap voorleggen. maarten|wp:wpbe 1 jan 2018 23:33 (CET)

Beoordelingsnominatie Cody Rhodes[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Cody Rhodes dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20180205 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 6 feb 2018 01:04 (CET)