Overleg gebruiker:Aminevdb070

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 12 dec 2017 18:02 (CET) Ongewenste bewerking op pagina Basketbal
  2. 12 dec 2017 18:08 (CET) Nogmaals
  3. 1 jul 2018 22:04 (CEST) Leeghalen pagina Hadj

Uw aandacht alstublieft[brontekst bewerken]

Weegschaal Uw aandacht alstublieft

Hoewel iedereen van harte is uitgenodigd om Wikipedia te bewerken, vond een medewerker van Wikipedia dat een door u gedane bewerking op het artikel Basketbal de neutraliteit van Wikipedia in gevaar bracht. Daarom is deze bewerking ongedaan gemaakt. Wikipedia is een encyclopedie waarin zaken zo neutraal en feitelijk mogelijk worden beschreven.

Als er verschillende standpunten of meningen over een onderwerp zijn, is de ruimte die Wikipedia aan een bepaald standpunt geeft afhankelijk van de relevantie ervan. Een bewerking die zorgt dat één bepaald standpunt gaat overheersen, schaadt de neutraliteit van Wikipedia. Sommige standpunten, zoals samenzweringstheorieën, pseudowetenschap of andere onbewezen zaken, kunnen zelfs geheel niet relevant zijn voor bepaalde onderwerpen, ondanks dat ze daar wel betrekking op hebben. De relevantie van een bepaald standpunt wordt niet op of door Wikipedia zelf bepaald. Wikipedia is namelijk geen platform voor eigen onderzoek of standpunten, maar volgt de literatuur en bronnen die over een onderwerp voor handen zijn. De relevantie die op Wikipedia aan verschillende standpunten wordt toegekend, moet dus overeenkomen met de literatuur over dat onderwerp.

Meer valt te lezen in de richtlijnen Wikipedia:Neutraal standpunt en Wikipedia:Geen origineel onderzoek.

WikiZeven (overleg) 12 dec 2017 18:01 (CET)[reageer]