Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Bart Vanraes/Kladblok

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Is dit een alternatief voor de huidige pagina arbeidsongevallen.

[brontekst bewerken]

Beste @Hoyanova, @Neeroppie, @Edelhart, Is dit een goed alternatief voor de huidige pagina rond arbeidsongevallen? Ik verwijs naar de 2 wetten (prive en openbare sector) heb de 6 verschillende voorwaarden voor een arbeidsongeval verder aangevuld en enkele minder relevante en rare zinnen weg gehaald. 'Na veel gepalaver', 'De verzekeraar zal met alle middelen proberen bewijzen dat de schade' en 'Ook over deze vereiste is al veel inkt gevloeid.' Ik maakte ook de aanvulling over de Belgische statistiek met een paar zinnen over tippexongevallen. Is deze pagina dan zo een alternatief voor de pagina tippexongeval? (of toch al een eerste voorzet in de goeie richting, we kunnen het verder verfijnen en aanvullen ;-)

@Edelhart, we kunnen nog verder werken aan de uitleg over arbeidsongevallen, en Nederlandse collega's kunnen dan ook hun deel verder aanvullen (laat ik liever over aan Nederlandse professionals)

Ik wou niet direct de pagina van arbeidsongevallen drastisch veranderen, daarom werk ik even met een kladblok. Geen idee of dat daar voor dient, ik hoor het graag en ben me momenteel aan het verdiepen in de boeiende werking van het schrijven, aanpassen en reviewen van Wikipedia-pagina's. Bart Bart Vanraes (overleg) 17 jun 2023 23:37 (CEST)Reageren