Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Darthstefan

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Niels in het onderwerp Blokkade en uitleg

Hallo Darthstefan, misschien heb je dit [[1]] al gezien. Mogelijk rust er copyright op, dan zullen de afbeeldingen verwijdert moeten worden. mvg --EdwinB 14 okt 2006 09:53 (CEST)Reageren

Afbeeldingen[brontekst bewerken]

Wilt u graag ophouden met het plaatsen van afbeeldingen waar auteursrechten opzitten of fairuse zijn, deze zijn niet toegestaan op de Nederlandstalige Wikipedia, gaarne ze niet meer op te laden, mocht u dat blijven doen dan krijgt u waarschuwing en waarschijnlijke blok... Dolfy

Nogmaals gaarne niet afbeeldingen toevoegen waar auteursrechten opzitten, deze kunnen en niet binnen Wikipedia, lees aub bijvoorbeeld eerst eens Help:Uitleg.. Mocht u echter blijven doorgaan dan kan u echt officiele waarschuwing krijgen.. Dolfy 14 okt 2006 14:26 (CEST)Reageren

Waarschuwing[brontekst bewerken]

Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 14 okt 2006 15:10 (CEST) Opnieuw opladen van afbeeldingen die autersrechtenschenden na meermaal hier op aangesproken zijn..
    Geblokkeerd voor 1 dag.
  2. 18 okt 2006 19:36 (CEST) idem
  3. 2 nov 2006 02:51 (CET) Opnieuw opladen van afbeeldingen die autersrechtenschenden na meermaal hier op aangesproken zijn.

Blokkade en uitleg[brontekst bewerken]

Ik heb je geblokkeerd wegens "Het steeds maar blijven uploaden van afbeeldingen zonder duidelijke toestemming en ze als eigen werk claimen. Lees ajb je overleg, WP:BGM en Wikipedia:Auteursrecht even goed door, je brengt Wikipedia in gevaar met dit soort dingen (en bezorgt anderen veel werk)". Ik vind het niet leuk dat ik deze maatregel heb moeten nemen, maar gezien de ellenlange lijst hier meen ik dat je genoeg waarschuwingen heb gehad. Laat dit alsjeblieft de laatste keer zijn. Heel kort:

  1. Plaatje staat niets van een (c) bij? Niet uploaden, tenzij je expliciete (via mail oid) toestemming hebt dat het mag. Het ontbreken van een (c)tje of duidelijke copyrightaanduiding betekent helemaal niets. Auteursrecht geldt ook als er niets bij staat.
  2. Niet zomaar "eigenwerk" of "GFDL" ergens opplakken als je de status niet weet en je het niet zelf gemaakt of gefotografeerd hebt. Dat is niet netjes, bovendien maakt dat jij dat zegt helemaal niets uit voor de werkelijke situatie. Voor de duidelijkheid: maken is niet van een website plukken.

Mvg, «Niels» zeg het eens.. 2 nov 2006 02:58 (CET)Reageren