Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Donkey~nlwiki

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door LeonK in het onderwerp Pagina Digid

DigiD is geen elektronische handtekening bij gebrek aan de mogelijkheid voor GBO / DigiD om te voorzien in de noodzakelijke logische associatie met het te ondertekenen bericht. Daar moet een aangesloten webdienst dus zelf een oplossing voor zoeken.

Commotie over de veiligheid van DigiD is als de discussie over de veiligheid van snelle voertuigen, het gaat om het gedrag en de bewustheid met de risico's bij de gebruiker. Ergo, lees de voorwaarden die zijn er voor. Zouden mensen ook eens met de voorwaarden van de bank moeten doen als ze elektronisch bankieren. Gaat de lol er gelijk vanaf.

Gebruik van DigiD is beperkt tot de overheidsorganen die ook BSN mogen gebruiken. Wetgeving rond gebruik van BSN in de zorg is in voorbereiding. Duidelijk mag zijn dat het gebruik van BSN en daarmee DigiD (in de huidige vorm) niet toestaat dat meer algemene diensten worden aangeboden. Voor juristen is die afbakening eerder begrijpelijk dan voor techneuten ;-p

Pagina Digid[brontekst bewerken]

Beste Donkey, een grapje over de spreekwoordelijke ezel is misschien op z'n plek: ik zie dat je fervent voorstander bent van het breed inzetten van digid en daarom ook opmerkingen in die trant blijft toevoegen aan het Digid lemma. Evenwel ga je niet in op de discussie op de overlegpagina aldaar. Dat is jammer (oh nee, dat is ezelachtig).

Ik ben wél geïnteresseerd in je (waarschijnlijk) goed doordachte mening en informatie! Dus in plaats van domweg het lemma veranderen lijkt me de gekozen weg van discussie beter om je punt te maken. Ik nodig je dus graag uit om die discussie aan te gaan! --Leon. 7 dec 2007 11:22 (CET)Reageren

Reactie op Leon K[brontekst bewerken]

Beste Leon, Naar mijn mening is Wikimedia niet bedoeld voor het uiten van persoonlijke emoties. Zoals je zelf aangeeft horen discussies niet in de onderwerppagina, doe dat dan ook niet. Ook voorbeelden die niet kloppen (de RDW trekt geen enkele vergunning in) voegen geen duidelijkheid toe. Bewust heb ik mijn opmerking in jouw overlegpagina geplaatst en de tekst intact gelaten. Dat getuigt van fatsoen, iets waar ik persoonlijk bij jouw reactie een gebrek aan onderken. Overigens geef je meer inzicht in jouw integriteit dan mij welgevallig is. Ook al zou het kunnen, ik ken mijn grenzen waar het openbaarheid van informatie betreft.

Donkey (waarvan de laatste drie letters slaan op het nederlandse "toets")

Uw gebruikersnaam wordt gewijzigd[brontekst bewerken]

18 mrt 2015 05:08 (CET)

Gebruikersnaam gewijzigd[brontekst bewerken]

21 apr 2015 23:01 (CEST)