Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:DustSpinner/Archief/sep 2010

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 13 jaar geleden door DustSpinner in het onderwerp Artikel Oliehoorn

Welkom terug![brontekst bewerken]

Welkom terug op de Wiki-wereld!! Silver Spoon (?), MoiraMoira overleg en Olivier Bommel 17 sep 2010 12:03 (CEST)Reageren

Artikel Oliehoorn[brontekst bewerken]

Beste DustSpinner,

U heeft voorgesteld het artikel over Oliehoorn te verwijderen om de reden dat het een klein, niet beeldbepalend bedrijf zonder gezichtbepalend product is en geen historische waarde waarde heeft.

Wat betreft omvang in aantal medewerkers is Oliehoorn inderdaad een klein bedrijf. Het merk Oliehoorn is echter een zeer gewaardeerd merk binnen de horecasector. In marktaandeel in Nederland binnen de horecasector te vergelijken met Remia en Gouda's Glorie en groter dan Calve. De vermeldde achtergrond over de regionale voorkeuren zijn ook zeker waar en geeft aan dat de producten fritessaus en frikansaus producten zijn die beeldbepalend zijn. In de regio Friesland, Groningen en Drenthe heeft Oliehoorn onder consumenten (terwijl het niet in de supermarkt wordt aangeboden) een actieve naamsbekendheid van 44% en een passieve naamsbekendheid van 67% (afstudeeronderzoek 2009).

Graag een heroverweging van uw standpunt

Beste Heer / Mevrouw, Wikipedia is een grote encyclopedie. Op Wikipedia proberen wij zoveel mogelijk relevante artikelen te verzamelen. Omdat wij geen verzameling willen zijn van allerlei bedrijven of organisaties (daar zijn middelen als de GoudenGids voor...), zijn er richtlijnen met betrekking tot relevantie. Voor bedrijven kunt u die hier vinden.
Mijn mening is dat Oliehoorn -met alle respect- niet aan deze richtlijnen voldoet. Wij kunnen nu eenmaal niet alle bedrijven in onze encyclopedie opnemen. Ik heb het artikel daarom genomineerd voor verwijdering. Dit houdt in dat het artikel op de verwijderlijst komt te staan alwaar gebruikers (óók U) kunnen reageren op de nominatie. Na 2 weken bekijkt een moderator de artikelen op deze lijst en bepaalt mede door de daar gegeven argumenten of het artikel verwijderd wordt of behouden blijft. Let wel op: een moderator maakt zelf een afweging. Hij kan hierbij beïnvloed worden door de daar gegeven argumenten, maar het blijft zijn beslissing. Het is dus geen stempagina.
Overigens nog mijn excuses naar u toe. Ik had u moeten notificeren op uw overlegpagina inzake de nominatie tot verwijdering.
Met vriendelijke groet,
DustSpinner 19 sep 2010 12:05 (CEST)Reageren