Overleg gebruiker:Edwin VD

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door Mwpnl in het onderwerp Aanmaken artikel
Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 23 feb 2008 21:34 (CET) 2x Aanmaken reclameartikel Stefan vd

Aanmaken artikel[brontekst bewerken]

Hallo nieuwe gebruiker, welkom op Wikipedia! Ik zag dat je het het artikel Stefan vd hebt aangemaakt. Zoals ik je al had uitgelegd heb ik het artikel verwijderd omdat het niet geschikt is voor Wikipedia. Ik raad je aan om de conventies door te lezen, daar kun je zien dat je geen reclame mag maken op Wikipedia. Lees onder meer Wikipedia:Relevantie en Wikipedia:Wat wikipedia niet is door.

Let op: Dit is de tweede en laatste waarschuwing die je hierover krijgt. nl:Mark W (Mwpnl) ¦ talk 23 feb 2008 21:34 (CET)Reageren