Overleg gebruiker:Eventinvest

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Johan Lont in het onderwerp Wat Wikipedia wel en niet is

Op 9 februari 2005 is Eventinvest in de evenementenmarkt gestapt omdat door pionier en oprichter Anton van de Ven geconstateerd werd dat steeds meer bedrijven de organisatie van hun evenement graag uit handen geven, opzoek zijn naar vernieuwing, originaliteit en bovenal meer exclusiviteit. Bedrijven willen een full service oplossing. Om indruk te kunnen maken op de klant van vandaag zijn spectaculaire en exclusieve evenementen de enige methode om onderscheidende meerwaarde te bieden.

Eventinvest helpt bedrijven bij het ontwikkelen, adviseren, organiseren en begeleiden van evenementen. Het streven is om de wensen van de klant daadwerkelijk te vertalen in een unieke en maximale beleving voor de desbetreffende doelgroep. Bij Eventinvest kunnen bedrijven terecht voor alle evenementen. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de zakelijke markt. Momenteel organiseert en verzorgd het bedrijf openingen van nieuwe kantoorpanden, jubileum recepties, managementtrainingen, incentive reizen en persooneelsweekenden. Sport, ontspanning, cultuur en fun zijn terugkerende elementen bij de events en incentives.

Eventinvest werkt met de slogan "The road to your event". Hiermee wordt verwezen naar het aanlooptraject voor het organiseren van een evenement en de intensieve communicatie met een klant waar bij Eventinvest op wordt aangestuurd. Bij Eventinvest is "the road to your event" een weg naar een evenement met allure, exclusiviteit, competitie en de perfecte organisatie.

Naast de gebruikelijke opdrachten staan er in 2007 een aantal door Eventinvest zelf ontwikkelde spectaculaire evenementen gepland. Eventinvest organiseert dit jaar ondermeer de tweede editie van de klassieke auto Rally van Wassenaer, de Endurance race van Kathmandu en Kunst aan het Water. Daarnaast wil Eventinvest in 2007 het wereldrecord Champagne piramide (39.471 glazen) gaan verbeteren.

Reclame[brontekst bewerken]

Dit is voor verwijdering voorgedragen wegens evidente reclame. Met het bestrijden daarvan geven wij Wikipedia een onderscheidende meerwaarde, wat nodig is om de klant een exclusieve totaaloplossing te bieden. MartinD 4 jan 2007 13:30 (CET)Reageren

Wat Wikipedia wel en niet is[brontekst bewerken]

Wikipedia is geen bedrijvengids.

Wikipedia is geen nieuwssite voor berichten over de zakenwereld.

Wikipedia is een encyclopedie.

Als u wilt weten wat u moet doen om een artikel over Eventinvest in Wikipedia te krijgen, raad ik u aan om een moment te nemen om u af te vragen wat u zou moeten doen om een artikel over Eventinvest in bijvoorbeeld de Winkler-Prins encyclopedie te krijgen. Misschien als u eerst van Eventinvest een multinational met een miljardenomzet maakt, of op het journaal komt wegens een beursfraudeschandaal.

Er is uiteraard een groot grijs gebied. Voor bedrijven die in het grijze gebied vallen is het van belang dat de tekst een zakelijke beschrijving bevat, feitelijk, zonder onnodige superlatieven. Dat garandeert niet dat het mag blijven, maar wel dat de aanwezigheid twee weken "ter discussie" wordt gesteld op de verwijderlijst, voor de definitieve beslissing wordt genomen.

Voor voorbeelden ter verdere inspiratie zie Categorie:Nederlands bedrijf. Overigens stond het artikel Eventinvest ook op een verkeerde plaats. Het voorvoegsel "Gebruiker:" is voor pagina's met informatie over Wikipedia-mederwerkers die geen deel uitmaken van de eigenlijke encyclopedie. (Voorbeeld: Gebruiker:Johan Lont). Johan Lont 12 jan 2007 14:32 (CET)Reageren