Overleg gebruiker:Flamejim

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door SanderSpek

Hallo Flamejim,

Ik heb je toevoeging op Wazi ongedaan gemaakt. (Geen nood, de oude versie is nog in de 'geschiedenis' van de pagina bewaard gebleven en kan altijd teruggezet worden.) Ik krijg de indruk dat de tekst ergens anders uit is overgenomen, of dat het met een ander doel (bijvoorbeeld een werkstuk) geschreven is. De tekst is niet echt encylopedisch: er staan veel persoonlijke meningen in, zelfs een oproep verrechtsing te voorkomen. Daarnaast paste het ook niet binnen het artikel Wazi zoals het al bestond.

Ik hoop dat je er niet al te veel tijd in hebt gestoken, maar voel je vrij de nodige stukken terug te plaatsen. Let er dan wel op dat ze encyclopedisch van aard zijn, en dat ze goed binnen de bestaande teksten aangebracht worden, en dat ze relevant zijn voor het onderwerp (in dit geval 'wazi'). De stukken over Nieuw Rechts en de NVU bijvoorbeeld, zou je misschien beter op die pagina's kunnen schrijven.

Succes in ieder geval! Ik hoop dat mijn ingrijpen je niet ontmoedigt. Sander Spek (overleg) 24 mei 2006 23:52 (CEST)Reageren