Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Genie van Groningen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Celloman

Hallo Genie van Groningen,

ik kwam op jouw pagina de naam "Jan Bruggen" tegen. Dit onder een kopje van dichters en schrijvers i.c.m. Groningen betekent maar 1 ding: deze Jan Bruggen ken ik. Hij was een tijdje geleden leraar Nederlands van mij, en ik wist ook dat hij dichter is.

Op Wikipedia werd mijn artikel (en anderen) over hem niet geheel gewaardeerd omdat ik teveel inside info over deze persoon gaf, maarja, wat wil je dan ook als het je leraar Nederlands was voor een jaar.

Omdat niet alle info die ik schreef was te verifieren op het internet, behalve wat info van één website werd het artikel verwijderd en zonder pardon de website waar ik info vandaan haalde (over een schrijfinstelling waar Bruggen heeft gewerkt, is nagevraagd) als een hoax bestempeld. Nu eindelijk iemand anders eens de naam Jan Bruggen noemt op Wikipedia, is mijn stille hoop dat iemand anders eens iets over hem op Wikipedia zou schrijven waar geworden.

Heb je meer info over Jan Bruggen, want dit zal heel fijn zijn, en dan kan ik eindelijk eens bewijzen dat deze persoon niet een of ander verzinsel is, maar gewoon een Groningse schrijver die aldaar bekendheid geniet!

Met vriendelijke groet,

Celloman 12 sep 2006 18:29 (CEST)Reageren