Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Gouloisie

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Oosterweelverbinding[brontekst bewerken]

Beste Gouloise,

Je recente bijdrage op de Oosterweelpagina is niet onbelangrijk.

"De Vlaamse Regering beslist de definitieve vaststelling van het GRUP 'Oosterweelverbinding' op 16 juni 2006 zonder fundamentele wijzigingen. De stad Antwerpen had in haar bezwaar naar aanleiding van het openbaar onderzoek er nochtans voor gepleit om de voorschriften voor de ongelijkvloerse infrastructuur minder specifiek te maken omdat deze omschrijving enkel een viaduct mogelijk maakte als verbinding tussen de oosterweelknoop en de R1"

Ik geef je het voordeel van de twijfel. Ben je hier zeker van? Het is immers bijzonder nieuws. Als ik het goed begrijp moet er dan vandaag een nieuw Grup gemaakt worden voor de tunneloplossing omdat men 4 jaar geleden dit advies in de wind sloeg!

Neem me niet kwalijk, maar ik heb afgelopen weken wel wat tijd gestoken in deze pagina om er wat orde in te brengen. Ik heb behoorlijk wat zoekwerk gedaan om na te gaan of alles wat er ook geschreven werd, klopte. Dus verneem ik graag van jou of je deze gegevens ook kan bevestigen. Waar heb je dit vandaan. Je hoeft het me niet te vertellen maar zonder bericht van jou, haal ik het morgenavond wel van de pagina af.

Beste groeten Knipoog,

Corflameau

Hallo Gouloise en Corflameau,

Inderdaad niet onbelangrijk (als het klopt). Ik doe alvast wat zoekwerk.

Pandanet

Beste Corflameau,

Amai, deze pagina wordt goed gevolgd. Zo had ik het nog niet bekenen. Ik kan je echter voorlopig enkel mijn woord geven, heb dit enige tijd geleden gelezen op het net, was als ik me niet vergis zelfs een officieel document van de stad Antwerpen.

groet,

Gouloisie