Overleg gebruiker:Grijseels

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Hallo,

mijn naam is Ralph Grijseels en mijn interesses gaan vooral uit naar duurzaam ondernemen, een schoner milieu, zonne-energie en windmolens.

Hypnose doe je altijd met 2 personen. Indien die 2 personen op jonge leeftijd een 'overeenkomstig gedwongen jeugdtrauma'* hebben dan zijn die 2 in staat om bij een derde persoon een 'gloed van licht' te creeren op het moment dat zij die 3e persoon serieus met de dood bedreigen.

Het is ook mogelijk om nog een 'stapje verder' te gaan en 'echte wonderen' te creeren zoals; - Het verplaatsen van materiaal (telekinese), bijvoorbeeld een spijker die in een stuk hout is geslagen een paar milimeter - 'door' het hout heen dus - verplaatsen - Het laten waaien of regenen - Een boom, plant of struik af laten sterven - Bij iemand een puist, wrat of moedervlekje laten ontstaan en laten groeien

Het 'stapje verder gaan' betekend in dat geval dan WEL dat er een echte mens letterlijk dood moet gaan in het bijzijn van die 2. Tijdens het moment van overlijden ontstaat er namelijk een 'samensmelting' van de 'trauma's uit het verleden' MET 'de doodsangst' van het slachtoffer dat op het 'offerblok' ligt en DAT zorgt ervoor dat de 'wens' die van tevoren was ingediend wordt uitgevoerd door...wel..door..Aura?..het heeft niet echt een naam. Het enige wat wij weten is dat het werkt. (..) ..en u begrijpt nu dan ook waarom woonwagenkampen zo'n 'slechte naam' hebben want daar worden dit soort rituelen wel eens uitgevoerd in het kader van wat zij 'de Leerschool' noemen.


  • Bijvoorbeeld bij beiden zijn op jonge leeftijd de vader en moeder 'ontvoert' of 'verplaatst naar een andere locatie zonder dat het kind weet waar ze precies naartoe zijn gegaan. Je spreekt dan van 2 kinderen die in een 'kastestelsel van hypnotiseurs' (woonwagenkamp) zijn geboren in terecht zijn gekomen in een 'virtuele spiraal' van 'Heersers en Slaven'.