Overleg gebruiker:Groucho NL/Archief/nov 2013

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 10 jaar geleden door Godisgreat in het onderwerp Voorstel tot verwijdering

Voorstel tot verwijdering[brontekst bewerken]

Jouw voorstel tot verwijdering van het lemma https://nl.wikipedia.org/wiki/Blessing_(band) heeft bij mij de nodige vraagtekens opgeroepen. In het overzicht van Nederlandse bands heb ik een onderzoekje gedaan naar vergelijkbare pagina's en ik was nog niet eens voorbij de letter C toen ik al tien gelijksoortige lemma's had gevonden: https://nl.wikipedia.org/wiki/Acid_Junkies https://nl.wikipedia.org/wiki/Aegisma https://nl.wikipedia.org/wiki/AliennatioN https://nl.wikipedia.org/wiki/All_For_Nothing https://nl.wikipedia.org/wiki/Antidote_(band) https://nl.wikipedia.org/wiki/Ape_not_Mice https://nl.wikipedia.org/wiki/The_Apers https://nl.wikipedia.org/wiki/Barby-pop https://nl.wikipedia.org/wiki/Big_Shampoo_and_the_Hairstylers https://nl.wikipedia.org/wiki/Children_of_Jubal

De reden waarom juist de door mij ingediende pagina verwijderd dient te worden, is mij ten enenmale onduidelijk. Ik zou het dan ook op prijs stellen wanneer je mij dat duidelijker kunt maken dan alleen de noemer 'bandpromotie' en of het in jouw ogen gaat om het onderwerp of de inhoud.

Bij voorbaat dank.

Godisgreat

Ik kwam bij toeval bij Blessing (band). Deze staat niet vermeld op de muziekencyclopedie en op internet vind ik er niet zoveel over. Ik heb jouw aangehaalde bands (nog) niet op E-waardigheid onderzocht, maar daar zullen ongetwijfeld ook wel nominaties tussen zitten. Kun je aangeven waarom je denkt dat deze band wél een lemma op wikipedia waard is?
Groeten, Groucho NL overleg 22 nov 2013 15:22 (CET)Reageren


Beste GrouchoNL, Sorry voor de wat late reactie. Formeel kan deze band niet in de Muziekencyclopedie worden opgenomen, omdat daar bij mijn weten enkel Nederlandse bands in staan, en het betreft een Belgische band. In de mainstream muziekscene zal er ongetwijfeld niet al te veel over Blessing te vinden zijn, maar binnen de Christelijke popmuziek is Blessing inmiddels wel een gevestigde naam, wat voor mij ook de reden was om hier een lemma aan te wijden, en daar sta ik qua vermelding nog steeds achter. Mocht de inhoud echter aangepast moeten worden om het minder op bandpromotie te laten lijken, dan zal ik dat met alle plezier doen.

Alvast bedankt voor je reactie! Godisgreat (overleg) 3 dec 2013 13:52 (CET)Reageren