Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Ladino~nlwiki

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 19 jaar geleden door CE

Hey, nogmaals welkom op Wikipedia :)

Over verknoeien: dit kan inderdaad, maar het kan ook heel makkelijk hersteld worden: elke pagina heeft een geschiedenis (te raadplegen dmv de knop "geschiedenis"), waar in gezien kan worden wie wat veranderd heeft, en hoe de oude versies er uit zagen. Oude versies kunnen ook makkelijk hersteld worden, dus als je per ongeluk een pagina leegmaakt ofzo (kan gebeuren), kan dit makkelijk hersteld worden.

Nog een tipje: je kan op overlegpagina's ondertekenen door vier tildes te plaatsen (4 keer ~), dat geeft dan zoiets als dit: Wilinckx 4 jul 2004 10:41 (CEST)Reageren


Foutje van mij, in de "vandalisme" check, te snel geweest excuus. Alleen een zin klopt volgens mij niet, wil je daar nog eens naar kijken?

Bekenste stamvader van deze stamboek is de hengst Codex. Hier heb je het over Codex En dan begin je ineens over Darco Darco is met zijn ruiter Ludo Philippaerts (http://www.ludophilippaerts.be) één van de ambassadeurs van deze stamboek te noemen. Hij was zeer succesvol in de springsport. Darco is momenteel op pensioen en staat op stal in het Lindenhof (ook Darco-hof genoemd) te Peer.

Darco is een paard begrijp ik, maar wat is nu Codex voor een paard?

Groet, Snoop 4 jul 2004 19:40 (CEST)Reageren


Hallo Ladino,
De wijzigingen in Paard waren niet van mij (zie geschiedenis). Ik heb enkel de opmaak iets verfraaid, inhoudelijk heb ik m.i. niets gewijzigd. Ik zie dat de echte "boosdoener" ;-) zich al gemeld heeft.
Het is overigens handig je berichtje af te sluiten met ~~~~. Wiki wijzigt dit dan bij het opslaan in je naam + een link naar de gebruikerspagina. Dit maakt antwoorden een stuk gemakkelijker.
groeten, Rik 4 jul 2004 20:15 (CEST)Reageren

P.S. Welkom op wiki en laat je leeftijd geen bezwaar zijn - mijn geboortejaar is 1950.
Rik 4 jul 2004 20:18 (CEST)Reageren


Ladino, wil je de copyrightinfo bij Afbeelding:Darco-tmb.jpg en Afbeelding:Darco.jpg bijschrijven? Dit houdt in: de auteur, wie het copyright heeft en wat de licentie is. Zie Wikipedia:Beleid voor gebruik van afbeeldingen voor meer info. Wilinckx 4 jul 2004 20:33 (CEST)Reageren

Bedankt. Nog iets: thumbnails uploaden is niet nodig, omdat je die automatisch kan laten maken door middel van Wiki-codes. Zie en:Wikipedia:Picture tutorial voor een volledige uitleg. Wilinckx 4 jul 2004 20:52 (CEST)Reageren

Hallo Ladino,
Mijn woordenboek (Van Dale) geeft het woord hoogwerker en niet hoogtewerker. Nu ben ik niet op de hoogte van het jargon in de bouw, maar misschien moet de titel worden gewijzigd.
groeten, Rik 5 jul 2004 20:47 (CEST)Reageren

Hey Ladino,
Als je een pagina verplaatst (ook wel titel veranderen genoemd), kan je dat doen door gewoon "wijzig titel" (ergens rechtsboven) te klikken. Dit is veel handiger als copy-pasten naar een andere pagina, en de voorgeschiedenis gaat niet verloren, en er komt metteen een redirect (soort automatische verwijzing dat als je op de andere pagina komt als je de ene opvraagt, zodat er niet twee pagina's met dezelfde titel moeten zijn). Het is niet erg ofzo dat je het nu anders hebt gedaan, want ik heb het al gefixt. Wilinckx 5 jul 2004 22:12 (CEST)Reageren

Hoi Ladino, welkom terug bij Wikipedia. Veel wiki-plezier weer toegewenst!! Ch®isE 21 sep 2004 11:48 (CEST)Reageren

Uw gebruikersnaam wordt gewijzigd[brontekst bewerken]

18 mrt 2015 05:24 (CET)

Gebruikersnaam gewijzigd[brontekst bewerken]

21 apr 2015 23:17 (CEST)