Overleg gebruiker:mountainhead

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
mountainhead / Gebruiker / Bijdragen / Website

// vergeet niet te ondertekenen! (~~~~) // revert vandalisme en herstel kapotte links gerust zonder vragen // ik zou het appreciëren mocht je een echt bericht schrijven en niet gewoon een sjabloon kopiëren :) //

Beoordelingsnominatie artikel[bewerken]

Hallo Mountainhead,

Tot mijn spijt moet ik je melden dat ik zojuist het artikel Brugsepoort (tramhalte)] ter beoordeling aan de gemeenschap heb voorgelegd. Naar mijn idee is twee zinnen echt te kort voor een artikel. De beoordeling vindt plaats op deze dagpagina, met vriendelijke groet, Dqfn13 (overleg) 7 okt 2018 22:58 (CEST)

nou, het is dan ook een beginnetje ;) uiteraard zijn er hier niet zoveel bronnen te vinden.
artikel Diamant (premetrostation Antwerpen) heeft ook 0 referenties. ook dat is blijkbaar een artikel waard. mountainhead 7 okt 2018 23:00 (CEST)
De vermelding over geen bronnen betekent dat ik geen goede bronnen heb kunnen vinden. Bronnen vermelden is (helaas) niet verplicht, maar het wordt wel aangeraden. Dqfn13 (overleg) 7 okt 2018 23:07 (CEST)
bronnen over openbaar vervoer die niet over treinen gaan zijn dan ook vaak eerder schaars. ook hier, er zijn genoeg artikelen in deze categorie die perfect zonder kunnen. mountainhead 7 okt 2018 23:39 (CEST)
Als er bijna geen bronnen zijn, dan kan je ook na gaan denken over het gebrek aan relevantie van tramhaltes. Dqfn13 (overleg) 8 okt 2018 19:45 (CEST)