Overleg gebruiker:Nieuwe haas

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Markeren[bewerken]

Hallo Nieuwe haas, ik zie dat je goed bezig bent met herstellen van allerlei ongewenste bewerkingen, top! Zou je misschien de vandalistische bewerking na het herstellen willen markeren als gecontroleerd? Hierdoor wordt er dubbel werk voorkomen voor anderen die artikelen nalopen. MVG, Rode raaf (overleg) 30 sep 2018 12:12 (CEST)

  • Dag Rode raaf, ik probeer het meestal te doen, echter soms ontgaat het me. Maar bij deze, ik zal er meer aandacht aan besteden. mvg Nieuwe haas (overleg) 1 okt 2018 22:37 (CEST)

Markeren[bewerken]

Waarom markeer je het artikel Elektrisch type als gecontroleerd? Dit is veel te weinig inhoud en verdient een wiu-sjabloon. Verdel (overleg) 20 okt 2018 16:33 (CEST)

Dag Verdel, ik was nog aan het uitzoeken wat ik er mee ging aanvangen. In eerste instantie had ik het als 'nuweg' gecategoriseerd, maar dat leek me niet helemaal correct. Een wiu-label is inderdaad beter op zijn plaats. Nieuwe haas (overleg) 20 okt 2018 16:41 (CEST)
Ah, sorry dan ben ik iets te snel geweest met reageren. Misschien een tip om dan eerst een nominatie te plakken en daarna te markeren. Ja klopt, nuweg is alleen bij echte onzin, expliciete reclame of pesterijen. Groet, Verdel (overleg) 20 okt 2018 17:33 (CEST)