Overleg gebruiker:Vis met 1 oog

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Oncorhynchus mykiss mid res 150dpi.jpg


Harssens(bosch)[bewerken]

Moi Vm1o, ik kwam toevallig dit artikel tegen. De schrijver meent dat er bij Harssensbosch geen sprake is van een verbastering van borg, zijn redenering klinkt mij wel plausibel in de oren. Als ik in de geschiedenis van het lemma kijk heb jij de verbastering ooit toegevoegd, weet je nog wat daarbij je bron was? Peter b (overleg) 18 aug 2019 21:35 (CEST)

  • Interessant - de naam is mij zo uitgelegd door een medewerker van het Groninger Landschap. Ik zal de tekst bestuderen en aanpassen, want ook ik ben er nu ook wel van overtuigd dat Harssens in vergelijking met Harssensborg een wat vreemde combinatie is - alsof de plaatst twee namen heeft - vis ← Oncorhynchus mykiss mid res 150dpi.jpg → overleg 18 aug 2019 23:36 (CEST)

Verplaatste bewerkingen[bewerken]

Beste Vis met 1 oog,

In het verleden heb je bewerkingen gedaan op pagina's die op een volglijst staan. Ter verbetering van de kwaliteit van Wikipedia zijn de nog niet goedgekeurde artikelen van deze volglijst verplaatst naar de naamruimte van de aanmaker. Als je vindt dat een of meer van deze pagina's wel in de hoofdnaamruimte passen, kan je via deze pagina een verzoek daartoe aan de moderatoren doen.

Met vriendelijke groet, RonnieBot (overleg) 11 sep 2019 04:22 (CEST)

Wikipedia pagina Oorlogsvrijwilliger[bewerken]

Dank voor het mee editen van deze wikipediapagina , er waren wel wikipedia pagina's van Oorlogsvrijwilliger in Nederlands Indie of Zuid Africa maar niet voor diegene die in het verzet kwamen tijdens WO II in Nederland, niet onbelangrijk lijkt me. De pagina kan in de toekomst nog aanvullende info krijgen.

Dank,

Martijn Schapink Mschapink (overleg) 21 sep 2019 12:38 (CEST)