Overleg gebruiker:Vis met 1 oog

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Oncorhynchus mykiss mid res 150dpi.jpg

Doorverwijspagina's straatnamen[bewerken]

Hoi, daar was ik alweer (niet dat ik jouw activiteiten speciaal volg hoor ;)). Ik zag je daarnet doorverwijspagina's aanmaken op basis van straatnamen. Nu viel mij dat waarschijnlijk vooral op omdat ik er ook iets uit mijn woonplaats tussen zag zitten. Die Wilhelminaweg daar is maar een korte straat met niets anders dan een woonfunctie en ik weet vrijwel zeker dat niemand daar ooit een artikel over zou aanmaken en, mocht dat toch gebeuren, dat artikel een nominatie niet zou overleven. Heb je wel aan het aspect "E-potentie" gedacht bij het inrichten van die dp's, dacht ik daarom. Groet, Apdency (overleg) 7 feb 2018 15:00 (CET)

  • hallo Apdency, het ging mij erom of de Wilhelminaweg (Maarssen) moest worden hernoemd naar Wilhelminaweg, of dat ik er een dp van maken zou - als er meerdere Wilhelminawegen zouden zijn (en dat is te verwachten) ligt een dp mee in de lijn - ik heb dus even snel gegoogeld - er kan dus wat bij, maar zeker ook af - groeten, vis ← Oncorhynchus mykiss mid res 150dpi.jpg → overleg 7 feb 2018 16:32 (CET)
  • De naam Wilhelminaweg (Maarssen) voor het betreffende artikel lijkt me sowieso goed, simpelweg vanwege het bestaan van meerdere Wilhelminawegen. Maar een dp zal alleen nut hebben als er namen met blauwpotentie staan. Van eentje die ik toevallig ken noemde ik die potentie al zo goed als nihil, naar andere (Google Maps geeft zo al Dieren, Wageningen, Woerden, Voorst) kan naar mijn mening beter eerst onderzoek worden gedaan, want een lijst met gegarandeerd rood blijvende namen heeft geen nut. Apdency (overleg) 7 feb 2018 17:02 (CET)
  • Mijns inziens had de Wilhelminaweg beter van zijn disambiguatie af geholpen kunnen worden. Op dit moment hebben de twee rode links geen enkele inkomende link, waardoor de kans op artikelcreatie minimaal is. Bij straatnamen is Wikidata naar mijn mening geen nuttige hulp aangezien veel straten daar opduiken vanwege een band met een kunstwerk. Daadwerkelijke artikelen bij een Wikidata-item vind je maar weinig in het geval van straten. The Banner Overleg 7 feb 2018 17:58 (CET)
  • hmm, denk dat je gelijk hebt - vis ← Oncorhynchus mykiss mid res 150dpi.jpg → overleg 7 feb 2018 18:18 (CET)
  • heb nog even gezocht, maar er zijn hier en daar wel W'wegen die een artikel zouden kunnen opleveren - de Apeldoornse heb ik eruit gehaald - vis ← Oncorhynchus mykiss mid res 150dpi.jpg → overleg 7 feb 2018 19:32 (CET)

Beoordelingsnominatie Zeven schoonheden[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Zeven schoonheden dat is genomineerd door DimiTalen. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20180217 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 18 feb 2018 01:09 (CET)