Overleg gebruiker:Warddr

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Heb je even niets te doen help dan mee met het aanmaken van artikelen bij rode links op doorverwijspagina's

Wil je liever een maar half correcte redirect een juiste pagina geven, klik dan hier

Je mag deze lijsten natuurlijk ook altijd aanvullen...
Warddr

Warddrhuis.svg Mijn pagina

Mijn overleg

archief 2016
archief 2017
archief 2018
archief ouder


WarddrBOTInhoud


Activiteit[bewerken]

Hoi Warddr. Je doet al enkele maanden geen bewerkingen meer. Daar kunnen natuurlijk allerlei redenen voor zijn. In ieder geval zou je, als deze afwezigheid voortduurt, over 3 weken je moderatorrechten verliezen. Bij deze wou ik je daar even op wijzen. Met vriendelijke groet, Apdency (overleg) 5 jul 2018 21:13 (CEST)

Gebruik jij de moderatorrechten eigenlijk wel? The Banner Overleg 18 jul 2018 00:56 (CEST)
Het is geen criterium op zich, en een peiling in 2012 liet zien dat er net iets meer mensen tegen dan voor dat criterium waren, maar op zich is het wel een voor de hand liggende vraag, ja. Apdency (overleg) 18 jul 2018 09:00 (CEST)
Als ik het mij goed herinner zit Warddr al jaren tegen het absolute minimumaantal edits aan. Steeds kort voor dat hij onder de 250 edits in een jaar zakt, komt er even een flurry van edits om zijn status te redden. Met 11 moderator-handelingen in een jaar lijkt de vraag mij terecht om te horen of het hem om de status gaat of om zinvol bij te dragen als moderator (waarbij ik meer handelingen verwacht van een moderator dan nog geen 1 per maand). The Banner Overleg 19 jul 2018 18:31 (CEST)
Op Overleg gewenst aandacht voor vragen? Maakt vast de tongen los, zo'n onderwerp. Apdency (overleg) 19 jul 2018 19:56 (CEST)
Misschien heeft Warddr er zelf nog wat op te zeggen... The Banner Overleg 19 jul 2018 21:13 (CEST)
Hij heeft dus duidelijk niets te melden maar wel is er weer een reeks kleine edits gedaan om de moderatorstatus te redden. Jammer. The Banner Overleg 1 aug 2018 05:04 (CEST)
Ik heb momenteel niet zo veel tijd voor Wikipedia, maar ik hoop dat daar in de toekomst verandering in komt en ik terug tijd heb voor meer vandalismebestrijding. - Warddr (overleg) 1 aug 2018 10:14 (CEST)
Hoi Warddr, dat je momenteel (de afgelopen jaren) weinig tijd hebt voor Wikipedia is -voor ons als gemeenschap- natuurlijk jammer. Je bent altijd welkom om op enig moment in de toekomst weer actiever te worden, er is werk genoeg om deze encyclopedie verder vorm te geven en te onderhouden. De in mijn ogen terechte vraag van The Banner zal ik willen vertalen naar: Vind jij het nodig dat je moderatorrechten hebt gezien je beperkte activiteiten op Wikipedia in het algemeen, hun spreiding in de tijd en het minimale gebruik van deze rechten, gegeven het feit dat accounts met extra rechten een potentieel gevaar zijn voor de gemeenschap en gegeven de indruk die je naar collega-Wikipedianen en collega-moderatoren geeft over het aantal actieve moderatoren op deze wiki? Als je de eer aan jezelf houdt en in de toekomst actiever wilt worden, is de gang naar WP:AM altijd mogelijk om (opnieuw) aan deze rechten te komen. Ik ben benieuwd naar je antwoord. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 1 aug 2018 16:48 (CEST)
Ik eigenlijk ook wel. Wil je nog van je laten horen? Groet, Apdency (overleg) 16 aug 2018 19:51 (CEST)
Het enige antwoord was een reeks minimale AWB-bewerkingen (op het gewone account en niet op het bestaande bot-account), duidelijk met weinig meer dan het in leven houden van zijn moderatorrechten. The Banner Overleg 11 sep 2018 12:57 (CEST)
Ik ben het niet zo snel eens met The Banner inzake modactiviteit, maar dit is wel een heel merkwaardige gang van zaken. Is het te veel moeite om antwoord te geven op de vraag van RonnieV? Vinvlugt (overleg) 11 sep 2018 14:22 (CEST)