Overleg gebruiker:Warddr

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Heb je even niets te doen help dan mee met het aanmaken van artikelen bij rode links op doorverwijspagina's

Wil je liever een maar half correcte redirect een juiste pagina geven, klik dan hier

Je mag deze lijsten natuurlijk ook altijd aanvullen...
Warddr

Warddrhuis.svg Mijn pagina

Mijn overleg

archief 2012
archief 2013
archief 2014
archief ouder


WarddrBOT
Herbevestiging moderatorschap april 2015[bewerken]

Beste Warddr,

Op woensdag 1 april 2015 om 00.01 uur (CEST) begint de eerste ronde van de jaarlijkse herbevestigingsprocedure voor het moderatorschap. Bij deze herbevestiging zal ook jouw moderatorschap worden geëvalueerd. Op deze pagina wordt de eerste ronde gehouden en daar staat ook de gang van zaken uitgelegd. Je kunt op die pagina (hier) desgewenst een verklaring plaatsen. Mocht je het moderatorschap (vrijwillig) willen inleveren, dan kan dat natuurlijk op elk moment door een verzoek te doen op deze pagina op Meta. Laat het me gerust weten als je hierover vragen hebt.

Veel succes toegewenst!

Met vriendelijke groet, Mathonius 31 mrt 2015 18:38 (CEST)

linken naar externa pagina[bewerken]

Linken naar pagina's mag niet? Misschien een idee die optie dan niet in de wiki markup te bieden hè. Djiez. En sowieso, waarom niet? Wat een onzin. Waanzin. Weer een reden wikipedia niets te doneren. Wat een fuckup! 95.97.55.62 13 apr 2015 19:19 (CEST)

Linken naar externe pagina's mag heel beperkt als bronvermelding, maar linken naar externe media mag niet. Een foto / geluidsfragment / ... dient geupload te worden op Wikimedia Commons, indien het aan alle voorwaarden voldoet, of kan anders niet gebruikt worden op Wikipedia. - Warddr (overleg) 13 apr 2015 19:23 (CEST)