Overleg gebruiker:Willem van Leuveren

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door Dick Bos in het onderwerp plaatsen externe links

Auteursrechten Klompenpaden[brontekst bewerken]

Beste Willem van Leuveren, ik heb jouw artikel Klompenpaden verwijderd omdat het auteursrechten schond van http://www.landschapsbeheerutrecht.nl/new/frame1.asp?category=299. We zijn hier op Wikipedia vrij streng met auteursrechten, omdat we gebruikmaken van de GNU-licentie voor vrije documentatie. Op deze manier kunnen we onze informatie vrij beschikbaar maken voor iedereen. We moeten alleen wel zorgen dat er geen auteursrecht meer op de tekst op Wikipedia zit. Mocht je (schriftelijk) bewijs hebbben dat de pagina wel gebruikt mag worden op Wikipedia, dan hoor ik dat graag. Wat je wel kunt doen is het artikel in je eigen woorden herschrijven. Mocht je vragen hebben, schroom niet om op mijn overleg te reageren. Groeten, Koen Reageer 26 jan 2007 17:37 (CET)Reageren

Putten (Gelderland)[brontekst bewerken]

Opgelet! Externe link(s)

Beste Willem van Leuveren, De externe link(s) die u heeft geplaatst in een of meer artikelen, waaronder Putten (Gelderland), zijn verwijderd.

Wij waarderen uw bijdragen aan Wikipedia. Het streven is echter het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere websites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt en nodigen u uit hieraan bij te dragen. Als de link die u toevoegde relevante zaken bevat, kunt u die informatie gebruiken in het lemma. We vragen uw begrip hiervoor.

Het zonder overleg en argumentatie weer plaatsen van de link(s) kan gezien worden als vandalisme. U kunt links als deze aanmelden bij een van de vele startpagina's en linkpagina's op het internet. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia:Wanneer extern linken.


Engels English version

plaatsen externe links[brontekst bewerken]

Dag Willem,

je bijdragen aan Wikipedia zijn tot op heden grotendeels beperkt gebleven tot het plaatsen van externe links naar je eigen websites, die een min of meer commercieel karakter dragen. Dat is uitdrukkelijk niet de bedoeling van Wikipedia. Wikipedia is een gemeenschapsproject. De essentie daarvan is dat de kennis en informatie die geboden wordt, gedeeld kan worden door alle mensen, zonder dat bepaalde mensen daarop nog bijzondere rechten kunnen laten gelden. Teksten en foto's worden gepubliceerd vrij van auteursrechten e.d.

Jouw bijdragen wekken de indruk dat je dit principe nog niet helemaal begrepen hebt. Dat is jammer, want het effect is daardoor alleen dat je bijdragen weer net zo hard worden verwijderd, als ze geplaatst zijn, zoals je overigens in het verleden al eerder hebt kunnen merken. Misschien kun je nadenken over mogelijkheden om op een meer constructieve manier te participeren in het Wikipedia-project. Als je wat dat betreft om ideeen verlegen zit wil ik je - behalve de links die je hierboven ziet - o.a. wijzen op:

Als je verder hulp nodig hebt, kun je je altijd tot tal van Wikipedianen wenden.

Vr. gr. Dick Bos 2 mrt 2009 22:29 (CET)Reageren