Overleg portaal:Koerdistan

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Leuk zo'n portaal, maar ik denk dat eerst de artikelen Koerdistan, Koerden en andere Koerdische onderwerpen fiks uitgebreid cq. verbetert moeten worden. Je moet namelijk wel content hebben voor een portaal. --.....jeroen..... 30 aug 2008 02:56 (CEST)

Helaas geen reactie. Ook vind ik de inhoud van het huidige portaal te mager. Het kan zijn dat ik het ter verwijdering ga nomineren als er niet iets met bovenstaande gegeven kritiek gaat gebeuren. --.....jeroen..... 30 sep 2008 17:38 (CEST)
Sorry voor late re-actie, ik had deze pagina wel gelezen maar niet toegevoegd aan me volglijst. Ik had al geprobeerd om de artikelen Koerdistan en Koerden wat meer uit te breiden. Maar de meeste bronnen komen van Turkse, Arabische en Engelse sites af en het is te veel werk voor mij alleen om het allemaal te vertalen. Over de inhoud van de portaal: Ik denk dat het beter is als we het houden. Als iemand nu informatie aan toe wil voegen kan het makenlijk. Als we geen hebben dan 'schrikt' die gene misschien wel van de hoeveelheid werk om een portaal op te zetten of heeft hij/zij gewoon niet de kennis om er een op te zetten. Nogmaals ik vind dat het mag blijven maar ik begrijp het wel als iemand zegt dat het beter is als we het verwijderen. ~ Zirguezi 30 sep 2008 18:17 (CEST)
Misschien kan je de Engelse of Duitse Wikipedia als voorbeeld nemen wat betreft het uitbreiden van artikel over de Koerden en aanverwante zaken. Hopelijk heb ik je geïnspireerd. Ik kijk over een maandje of zo nog een keer naar dit portaal. Tot dan! --.....jeroen..... 30 sep 2008 22:53 (CEST)
Oh BTW, voor de zekerheid: Ik hoop toch wel dat je weet dat vertalen van andere (niet-Wikipedia) sites vrijwel altijd niet is toegestaan? --.....jeroen..... 30 sep 2008 22:56 (CEST)
Komt goed ~ Zirguezi 15 okt 2008 21:51 (CEST)