Overleg sjabloon:Stamboom conDoin

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Uit sjablooninfo[brontekst bewerken]

Overwegingen[brontekst bewerken]

  • Er zijn diverse personen uit de stamboom niet toegevoegd aangezien dit de lay-out niet ten goede kwam. Verder was het moeilijk aan te geven of Puc geadopteerd was in de koninklijke familie.
  • Aangezien de stamboom er saai uit zou zien wanneer er geen gebruik werd gemaakt van kleuren, zijn de boxen gevuld met één van de kleuren die ook regelmatig op wikipedia wordt gebruikt.
  • Het zou wellicht een goed idee zijn om op basis van de bovengenoemde referenties een .PNG afbeelding te maken van de stamboom waarin meer details verwerkt kunnen worden. Het huidige Sjabloon:Stamboom is redelijk beperkt in zijn mogelijkheden.

Correcties[brontekst bewerken]

  • Enkele namen zijn toegevoegd, aangezien de lay-out enigszins is gewijzigd, en men tegenwoordig meer en meer grotere schermen heeft. Daarnaast is het correct en volledig mogelijk tonen van de stamboom mijns inziens belangrijker dan lay-out.
  • De stippellijn tussen Puc en Borric III is verwijderd, aangezien Borric III Puc niet heeft geadopteerd als zoon, maar slechts heeft toegevoegd aan de familie conDoin. Vandaar het T-vormige teken boven Puc.