Pascale Michiels

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Pascale Michiels
Plaats uw zelfgemaakte foto hier
Algemene informatie
Geboren 1968
Land België
(en) IMDb-profiel
Portaal  Portaalicoon   Film

Pascale Leo Josée Michiels (Merksem, 1968) is een Belgische zangeres/actrice.

Van 2007 tot 2009 speelde ze Cat Reyniers in de Eén-politieserie Flikken. Daarnaast toert ze als zangeres/gitariste met Fool For Love van theaterensemble Leporello. Met haar Belgisch-Chinese groep Snowflower bracht Michiels de cd ‘Outcries from the Boudoir’ uit.

In ‘About Queens of the Blues' en ‘The Blue Angels' deelde ze haar passie voor blues en gospel met Pieter Van Bogaert, Anneke De Bruyn, Kathleen Vandenhoudt en Jan De Bruyn. Vastgelegd op de cd’s ‘About Queens of the Blues’ en ‘The Blue Angels live at the Arenberg’.

Met de Amerikaanse zangeres Beverly Jo Scott toerde ze 7 jaar lang door Europa.

Als actrice speelde ze in Ons Geluk, Recht op Recht en Wittekerke en verzorgde gastrollen in onder meer Flikken reeks 5 (2008) (Roos Diepenbeek) Heterdaad (Claudine Delcroix), Windkracht 10 (Motorrijdster 1), Rupel (Dokter De Vuyst), De Wet volgens Milo (Medewerkster in hamburgertent), Kinderen van Dewindt (Kris De Geest), Witse (2008 en 2012), Code 37 (Marleen Pooters) en in Aspe (Stefanie Vergalen) (2010). Mega Mindy en de reis in de tijd 2014 (Helga bendeleidster van de Helga's.)

Momenteel[(sinds) wanneer?] is Pascale Michiels vooral met muziek bezig oa: Billy & Bloomfish;spelen vooral eigen werk. Duo met kathleen Vandenhoudt. The inFamous Roots Rielemans Family Orchestra (5 koppige band, eigen werk ) - Woodstock Unplugged- Group DeVille met o.a. Bert Verscheuren en Mathias Sercu- Samenwerking met Roland Van Campenhout in duo of trio.

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]