Rumor Has It

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search
Rumor Has It
Regie Rob Reiner
Producent Ben Cosgrove
Paula Weinstein
Scenario Ted Griffin
Hoofdrollen Jennifer Aniston
Kevin Costner
Shirley MacLaine
Muziek Marc Shaiman
Montage Robert Leighton
Cinematografie Peter Deming
Distributie Warner Bros. Pictures
Première 25 december, 2005
Genre Komedie
Speelduur 96 minuten
Taal Engels
Land Vlag van Verenigde Staten Verenigde Staten
(en) IMDb-profiel
MovieMeter-profiel
Portaal  Portaalicoon   Film

Rumor Has It is een komische film uit 2005 met Jennifer Aniston in de hoofdrol. De film werd geregisseerd door Rob Reiner. De film is een vervolg op de film The Graduate uit 1967, geregisseerd door Mike Nichols, alleen de relaties tussen de verschillende personages zijn verschillend.

Verhaal[bewerken]

Sarah Huttinger (Jennifer Aniston) is in de war. Ze heeft eindelijk ingestemd om met haar vriend Jeff (Mark Ruffalo) te trouwen, maar ze is niet helemaal zeker of dit is wat ze wil. Nu ze onderweg naar huis is om de bruiloft van haar zusje bij te wonen en veel tijd moet doorbrengen met haar familie, ontdekt ze een goed behouden familiegeheim. Dat geheim heeft zijn weerslag op de hele generatie vrouwen binnen de Huttinger-familie. Als Sarah gaat twijfelen aan haar achtergrond, gaat zij op zoek naar de man, die waarschijnlijk alle antwoorden heeft.

Succes in de bioscopen[bewerken]

Ondanks middelmatige kritieken deed de film het redelijk goed in de bioscopen. In de Verenigde Staten heeft de film over de 30 miljoen dollar opgebracht. De film leek het goed te doen bij vooral de vrouwelijke kijkers.

Rolverdeling[bewerken]