Sing Tao Daily

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
04-07-2019

Genomineerd   Deze pagina is genomineerd voor verwijdering

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past.
De hiervoor opgegeven reden is: reclame

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Sing Tao Daily
Sing Tao Daily
Logo
Naam (taalvarianten)
Vereenvoudigd 星岛日报
Traditioneel 星島日報
Jyutping (Standaardkantonees) sing1 dou2 jat6 bou3
Standaardkantonees IPA: [ sɪŋ tou jɐt pou ]
Yale (Standaardkantonees) sing1 dou2 yat6 bou3
Dapenghua IPA: [ sɐŋ tou jɐt pou ]
Andere benamingen Sing Tao,
Singtao
Kantoor van Sing Tao Daily in Hong Kong

Sing Tao Daily (uitgesproken als [Sing Toow Deej-lie]) is Hongkongs tweede grootste Chinese krant en de grootste commerciële Chinese krant in Europa. In Nederland en vele andere Europese landen kan men de Sing Tao Daily European edition kopen bij grote boekwinkels en tabakszaken. De Sing Tao-kranten bestaan uit verschillende edities. Op zaterdag heeft de Europese editie sommige winkels het "Weekend pakket", dat bestaat uit een Sing Tao Daily European edition en het Chinese tijdschrift East Week. Er is een Hongkongse, Australische, Amerikaanse, West-Canadese, Oost-Canadese en een Europese editie.

De Europese editie verschijnt zes keer per week en heeft zo'n 80.000 lezers. De krant is te koop in Groot-Brittannië, Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Zweden, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk, Hongarije, Italië en Spanje.[1]

Kantoren op de wereld[bewerken]

Sing Tao heeft kantoren in onder andere: Amsterdam, Peking, Calgary, Chengdu, Kanton, Hongkong, Jinan, Londen, Los Angeles, Melbourne, New York, Parijs, San Francisco, Shanghai, Shenzhen, Sydney, Toronto, Vancouver en Washington D.C..