Naar inhoud springen

Belangrijkste openbare logboeken

Dit is het gecombineerde logboek van Wikipedia. U kunt de lijst filteren door een specifiek logboektype te selecteren, of de gebruikersnaam (hoofdlettergevoelig) of paginatitel (tevens hoofdlettergevoelig) in te geven.

Logboeken
  • 3 jul 2018 00:25 Coennemeloen overleg bijdragen heeft de pagina Navigators Studentenvereniging Zwolle aangemaakt (Navigators Studentenvereniging Zwolle (NSZ) is de grootste christelijke studentenvereniging in Zwolle wat sinds 1993 is opgericht. NSZ is een enthousiaste studentenvereniging voor studenten die diepgang en gezelligheid combineren. Deze vereniging houdt van feestjes en goede gesprekken. Het motto van deze studentenvereniging is ''Christus kennen en Hem bekend maken'') Label: Misbruikfilter: Kwebbelen
  • 2 jul 2018 22:27 Coennemeloen overleg bijdragen heeft de pagina Noorderkerk (Zwolle) aangemaakt (De Noorderkerk is een kerk die gevestigd is aan de Thorbeckegracht in Zwolle. Deze kerk ligt gelegen aan de rand van het stadscentrum. Sinds 1928 is de Noorderkerk toegankelijk voor alle kerkgangers. Deze kerk is in handen van de CGK Zwolle. De Verrijzeniskerk en de Zuiderhof behoren ook tot CGK Zwolle. Het is verrassend groot en heeft naast een kerkzaal diverse zalen voor groepen. Er staat een houten kruis in de kerkzaal, gemaakt van een 2000 jaar oude boom. Meubelmaker en houtkunstenaar Edward)
  • 2 jul 2018 21:55 Gebruikersaccount Coennemeloen overleg bijdragen is aangemaakt