Naar inhoud springen

Belangrijkste openbare logboeken

Dit is het gecombineerde logboek van Wikipedia. U kunt de lijst filteren door een specifiek logboektype te selecteren, of de gebruikersnaam (hoofdlettergevoelig) of paginatitel (tevens hoofdlettergevoelig) in te geven.

Logboeken
  • 6 apr 2022 13:48 DeKoer overleg bijdragen heeft de pagina De Koer / Feestzaal De Meibloem aangemaakt (Nieuwe pagina aangemaakt met 'De Koer is een Vlaamse kunstinstelling in de Belgische stad Gent die een podium biedt aan verschillende kunstdisciplines. De Koer werd een plek voor sociale en artistieke projecten en initiatieven gelegen in de voormalige Feestzaal De Meibloem. De Koer is gelegen te Meibloemstraat 86, 9000 Gent. == Geschiedenis == Het gebouw werd ontworpen door Ferdinand Dierkens. De bouw werd gestart in 1911 in opdracht van coöperatieve de vooruit. Het gebouw was...')
  • 6 apr 2022 13:21 Gebruikersaccount De Sloer overleg bijdragen is aangemaakt door DeKoer overleg bijdragen en het wachtwoord is per e-mail verzonden (Foute naam)
  • 6 apr 2022 12:31 DeKoer overleg bijdragen heeft de pagina VZW de vergunning - De Koer aangemaakt (Nieuwe pagina aangemaakt met 'De Koer is een kunstinstelling in de Belgische stad Gent die een podium biedt aan verschillende kunstdisciplines. Een ruimte voor sociale en artistieke projecten en initiatieven. De Koer is gelegen te Meibloemstraat 86, 9000 Gent. De plek was een voormalig volkshuis, cinema en theaterzaal, gebouwd in 1911 door architect Ferdinand Dierkens in opdracht van coöperatieve de Vooruit. == Geschiedenis == Vzw De Vergunning doopt in 2016 zaal de Meibloe...')
  • 6 apr 2022 12:25 DeKoer overleg bijdragen heeft de pagina VZW de vergunning - De Koer aangemaakt (Nieuwe pagina aangemaakt met 'De Koer is een kunstinstelling in de Belgische stad Gent die een podium biedt aan verschillende kunstdisciplines. Een ruimte voor sociale en artistieke projecten en initiatieven. De Koer is gelegen te Meibloemstraat 86, 9000 Gent. De plek was een voormalig volkshuis, cinema en theaterzaal, gebouwd in 1911 door architect Ferdinand Dierkens in opdracht van coöperatieve de Vooruit. == Geschiedenis == Vzw De Vergunni...')
  • 6 apr 2022 11:42 DeKoer overleg bijdragen heeft de pagina VZW de vergunning - De Koer aangemaakt (Nieuwe pagina aangemaakt met 'De Koer is een Gentse kunstinstelling in de Belgische stad Gent die een podium biedt aan verschillende kunstdisciplines.De Koer is gelegen te Meibloemstraat 86/88, 9000 Gent. Het betreft een voormalig volkshuis, cinema en theaterzaal, gebouwd in 1911 door architect Ferdinand Dierkens in opdracht van coöperatieve de Vooruit. Vzw De Vergunning doopt zaal de Meibloem, een site van 2000 m2 in de Brugse Poort, om tot ‘de Koer’. De komende jaren wor...')
  • 5 apr 2022 14:31 DeKoer overleg bijdragen heeft de pagina VZW de vergunning - De Koer aangemaakt (Nieuwe pagina aangemaakt met '== VZW De Vergunning - De Koer == De Koer is een Gentse kunstinstelling in de Belgische stad Gent die een podium biedt aan verschillende kunstdisciplines. De Koer is gelegen te Meibloemstraat 86/88, 9000 Gent. Het betreft een voormalig volkshuis, cinema en theaterzaal, gebouwd in 1911 door architect Ferdinand Dierkens in opdracht van coöperatieve de Vooruit. ‘De Koer’ is de nieuwe naam voor ‘De Meibloem’. Dat...')
  • 5 apr 2022 14:16 DeKoer overleg bijdragen heeft de pagina VZW de vergunning - De Koer aangemaakt (Nieuwe pagina aangemaakt met '== VZW de vergunning - De Koer == De Koer is een Gentse kunstinstelling in de Belgische stad Gent die een podium biedt aan verschillende kunstdisciplines. Meer dan een eeuw geschiedenis woekert tussen de spleten, kieren en barsten van de Koer. De Koer is gelegen te Meibloemstraat 86/88, 9000 Gent. Het betreft een voormalig volkshuis, cinema en theaterzaal, gebouwd in 1911 door architect Ferdinand Dierkens in opdracht van coöperatieve ...')
  • 5 apr 2022 13:50 Gebruikersaccount DeKoer overleg bijdragen is aangemaakt