Belangrijkste openbare logboeken

Dit is het gecombineerde logboek van Wikipedia. U kunt de lijst filteren door een specifiek logboektype te selecteren, of de gebruikersnaam (hoofdlettergevoelig) of paginatitel (tevens hoofdlettergevoelig) in te geven.

Logboeken
  • 28 sep 2022 09:19 Erinmeyer2000 overleg bijdragen heeft de pagina Pay. Betaalprovider aangemaakt (Nieuwe pagina aangemaakt met 'Pay. is een Nederlands betaalbedrijf. Het bedrijf is actief in negen markten en rekent anno 2022 15.000 webshops en online ondernemingen tot haar klanten. Het hoofdkantoor van Pay. is gevestigd in Enschede, het bedrijf heeft daarnaast kantoren in Amsterdam en Spijkenisse. == Beschrijving == Pay. is een payment service provider. Dit houdt in dat Pay. voorziet in het ontwikkelen en onderhouden van een online-betaalsysteem waarmee bedrijven al hun omn...')
  • 14 sep 2022 20:39 Erinmeyer2000 overleg bijdragen heeft de pagina Pay. aangemaakt (Nieuwe pagina aangemaakt met 'Pay. is een Nederlands betaalbedrijf. Het bedrijf is actief in negen markten en rekent anno 2022 15.000 webshops en online ondernemingen tot haar klanten. Het hoofdkantoor van Pay. is gevestigd in Enschede, het bedrijf heeft daarnaast kantoren in Amsterdam en Spijkenisse. === Beschrijving === Pay. is een payment service provider, net als Adyen en Mollie. Dit houdt in dat Pay. voorziet in het ontwikkelen en onderhouden van een online-betaalsysteem w...')
  • 14 sep 2022 20:31 Gebruikersaccount Erinmeyer2000 overleg bijdragen is aangemaakt