Naar inhoud springen

Belangrijkste openbare logboeken

Dit is het gecombineerde logboek van Wikipedia. U kunt de lijst filteren door een specifiek logboektype te selecteren, of de gebruikersnaam (hoofdlettergevoelig) of paginatitel (tevens hoofdlettergevoelig) in te geven.

Logboeken
  • 12 apr 2023 23:41 Jeannot Ankaye overleg bijdragen heeft de pagina Gebruiker:Jeannot Ankaye/Kladblok aangemaakt (Nieuwe pagina aangemaakt met 'Piri Aha, het oogstfeest van het Musgum-volk Het Musgum-volk leeft in het uiterste noorden van Kameroen in de vallei van de Logonerivier en de vallei van de Charirivier in Tsjaad. Kameroen is een land in Centraal-Afrika. De Musgum zijn gierstboeren en vissers. De teelt van gierst begint met de eerste regens eind mei of begin juni. Gierst is een grasplant die groeit en rijpt tot een aar die rond half oktober volgroeid is. Zodra de gierst klaar is om...')
  • 12 apr 2023 23:16 Jeannot Ankaye overleg bijdragen heeft de pagina Gebruiker:Jeannot Ankaye aangemaakt (Nieuwe pagina aangemaakt met 'Piri Aha, het oogstfeest van het Musgum-volk Het Musgum-volk leeft in het uiterste noorden van Kameroen in de vallei van de Logonerivier en de vallei van de Charirivier in Tsjaad. Kameroen is een land in Centraal-Afrika. De Musgum zijn gierstboeren en vissers. De teelt van gierst begint met de eerste regens eind mei of begin juni. Gierst is een grasplant die groeit en rijpt tot een aar die rond half oktober volgroeid is. Zodra de gierst klaar is om...')
  • 12 apr 2023 22:53 Gebruikersaccount Jeannot Ankaye overleg bijdragen is automatisch aangemaakt