Naar inhoud springen

Belangrijkste openbare logboeken

Dit is het gecombineerde logboek van Wikipedia. U kunt de lijst filteren door een specifiek logboektype te selecteren, of de gebruikersnaam (hoofdlettergevoelig) of paginatitel (tevens hoofdlettergevoelig) in te geven.

Logboeken
  • 28 nov 2021 22:45 Looskuh overleg bijdragen heeft de pagina Huub van Laarhoven aangemaakt (Nieuwe pagina aangemaakt met 'Huub van Laarhoven (1952) is een Nederlandse architect en een pionier op het gebied van duurzaam en natuurinclusief bouwen. Hij werd opgeleid als timmerman en later als architect in Delft. Zijn werk omvat onder andere het appartementencomplex De Ark in Rijen, een ecologische schuurwoning in Den Biest, een vakantiewoning met paardenstal in Den Hout en vrijstaande woningen in Teteringen en Aerdenhout. Ook is hij de hoofdarchitect van het Ecodorp in B...')
  • 8 nov 2005 15:34 Looskuh overleg bijdragen heeft Bestand:Premiere screenshot 1280x1024-1024x768.jpg geĆ¼pload (Een zelfgemaakt screenshot van het programma Premiere Pro. Video zichtbaar in het venster is geschoten door mijzelf. Ik geef het screenshot vrij op de meest vrije manier. Iedereen mag ermee doen wat zij willen, zelfs claimen onder eigen naam als ze dat zo)