Alle openbare logboeken

Dit is het gecombineerde logboek van Wikipedia. U kunt de lijst filteren door een specifiek logboektype te selecteren, of de gebruikersnaam (hoofdlettergevoelig) of paginatitel (tevens hoofdlettergevoelig) in te geven.

Logboeken
  • 14 jan 2022 19:58 Malinca Verwiel overleg bijdragen heeft de pagina Gebruiker:Malinca Verwiel/Kladblok aangemaakt (Nieuwe pagina aangemaakt met '== Met haar 35 jaar ervaring als cabaret regisseuse en cabaret docent versterkt Malinca Verwiel je zelfvertrouwen, persoonlijkheid, playfulness en purpose. Ze heeft zo’n duizend leerlingen besmet met het cabaretvirus en vele beginnende cabaretiers aan een bloeiende carrière geholpen, o.a.Claudia de Breij en Leon van der Zanden. Ze maakte en speelde 15 jaar lang shows, energizers en workshops voor organisaties met Humor in Bedrijf. Tevens heeft ze...')
  • 14 jan 2022 19:58 Malinca Verwiel overleg bijdragen heeft de pagina Gebruiker:Malinca Verwiel aangemaakt (Nieuwe pagina aangemaakt met '== Met haar 35 jaar ervaring als cabaret regisseuse en cabaret docent versterkt Malinca Verwiel je zelfvertrouwen, persoonlijkheid, playfulness en purpose. Ze heeft zo’n duizend leerlingen besmet met het cabaretvirus en vele beginnende cabaretiers aan een bloeiende carrière geholpen, o.a.Claudia de Breij en Leon van der Zanden. Ze maakte en speelde 15 jaar lang shows, energizers en workshops voor organisaties met Humor in Bedrijf. Tevens heeft ze...')
  • 14 jan 2022 15:10 Gebruikersaccount Malinca Verwiel overleg bijdragen is aangemaakt