Naar inhoud springen

Belangrijkste openbare logboeken

Dit is het gecombineerde logboek van Wikipedia. U kunt de lijst filteren door een specifiek logboektype te selecteren, of de gebruikersnaam (hoofdlettergevoelig) of paginatitel (tevens hoofdlettergevoelig) in te geven.

Logboeken
  • 10 okt 2022 10:41 Validators Amsterdam overleg bijdragen heeft de pagina Overleg:Media Industry Bias aangemaakt (Nieuwe pagina aangemaakt met 'De term Media Industry Bias is in 2021 geïntroduceerd door Validators. Deze slaat terug op het verschijnsel dat media en marketing professionals soms enorm vol zitten van hun eigen creatie, terwijl tegelijkertijd de daadwerkelijke effectiviteit van de uiting achter blijft. In hun enthousiasme vergeten ze dat 'gewone consumenten' niet altijd de juiste merk- en boodschapoverdracht meekrijgen via deze creatie. In 2021 schreef Bart Massa en een artikel...')
  • 10 okt 2022 09:36 Validators Amsterdam overleg bijdragen heeft de pagina Media Industry Bias aangemaakt (Nieuwe pagina aangemaakt met 'De term Media Industry Bias werd in 2021 geïntroduceerd door Validators. De term slaat terug op het feit dat professionals in media en marketing soms helemaal vol zitten van hun creatie en campagne, terwijl de daadwerkelijke effectiviteit van de uiting achter blijft. Vaak wordt zo'n uiting gemaakt op onderbuikgevoel. Bij het pre-testen van zo'n creatie ziet Validators dikwijls dat consumenten deze heel anders beleven als de creatieven die aan de tek...')
  • 10 okt 2022 09:16 Gebruikersaccount Validators Amsterdam overleg bijdragen is aangemaakt