Love Hina: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
1.461 bytes toegevoegd ,  13 jaar geleden
geen bewerkingssamenvatting
Geen bewerkingssamenvatting
Geen bewerkingssamenvatting
| start = [[19 april]] [[2000]]
| einde = [[27 september]] [[2000]]
| afleveringen = 2425
}}
{{Infobox animanga/Film
}}
{{Infobox animanga/Voet}}
 
'''Love Hina''' (ラブ ひな,''Rabu Hina'')is een 118 chapters tellende [[Japan|Japanse]] [[manga (strip)|manga]] en een 24 afleveringen tellende [[anime]]. Het verhaal gaat over een jongen die toen hij 5 jaar oud was samen met een meisje een belofte deed om te gaan studeren in [[Tokyo University]]. 15 jaar later herinnert hij zich nog steeds die belofte, maar hij weet niet meer hoe het meisje heette of hoe ze eruitzag.
 
==Plot==
 
Het verhaal draait om de 20-jarige Keitaro Urashima, die wanhopig probeert om het toegelaten te worden tot het prestigieuze [[Tokyo University]] (afgekort Todai; een samentrekking van Tokyo Daigakku). Dit doet hij om een belofte waar te maken die hij 15 jaar eerder deed tegenover een meisje, die hij nu beschouwt als de liefde van zijn leven. Hij wordt de manager van "Hinata House", dat van zijn familie is en dat momenteel een verblijfplaats is voor meisjes.
 
Na vele strubbelingen wint hij het respect van de meisjes en uiteindelijk ook hun hart. Vanaf het begin is hij het slachtoffer van diverse lichamelijke mishandelingen, welke een rode draad door de serie vormen. Keitaro heeft hoofdzakelijk interesse in Naru Narusegawa, ofschoon de andere meiden ieder hun eigen vorm van affectie jegens hem tentoonspreiden (zoals een goede vriend, een speelkameraad, een playmate en een onschuldig onderwerp van verliefdheid). De relatie tussen Keitaro en Naru wordt bemoeilijkt doordat diverse meisjes verliefd op hem worden.
329

bewerkingen

Navigatiemenu