Verdel (motorfiets): verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
LeRoc (overleg | bijdragen)
k Titel van Verdel gewijzigd in Verdel (motorfiets): Desambiguering
DennisPeeters (overleg | bijdragen)
k WikiCleaner 0.98 - Link naar doorverwijspagina aangepast. Help mee! - Eerste wereldoorlog
Regel 3: Regel 3:
Verdel, La Baupane.
Verdel, La Baupane.


Verdel verkocht al voor de [[eerste wereldoorlog]] [[fiets]]en, [[Auto|automobielen]], motorfietsen, [[Gevechtswapen|wapen]]s en [[naaimachine]]s en was dealer van het merk [[Peugeot]]. Hij construeerde zelf motorfietsen, waarvan uitsluitend 750 cc [[wegrace]]-modellen met vijfcilinder [[stermotor]]en bekend zijn. Ook dit gebeurde waarschijnlijk voor de eerste wereldoorlog.
Verdel verkocht al voor de [[Eerste Wereldoorlog]] [[fiets]]en, [[Auto|automobielen]], motorfietsen, [[Gevechtswapen|wapen]]s en [[naaimachine]]s en was dealer van het merk [[Peugeot]]. Hij construeerde zelf motorfietsen, waarvan uitsluitend 750 cc [[wegrace]]-modellen met vijfcilinder [[stermotor]]en bekend zijn. Ook dit gebeurde waarschijnlijk voor de eerste wereldoorlog.


[[Categorie: Frans historisch motorfietsmerk]]
[[Categorie: Frans historisch motorfietsmerk]]

Versie van 6 dec 2009 19:57

Verdel is een historisch merk Frans van motorfietsen.

Verdel, La Baupane.

Verdel verkocht al voor de Eerste Wereldoorlog fietsen, automobielen, motorfietsen, wapens en naaimachines en was dealer van het merk Peugeot. Hij construeerde zelf motorfietsen, waarvan uitsluitend 750 cc wegrace-modellen met vijfcilinder stermotoren bekend zijn. Ook dit gebeurde waarschijnlijk voor de eerste wereldoorlog.