Gebruiker:Wikirace/ray william johnson: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
versie van Erwin85TBot van 21 jan 2010 13:04 (19758595) teruggeplaatst
Wikirace (overleg | bijdragen)
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 1: Regel 1:
Ray William Johnson is een Engelstalige komiek met een eigen show op [[Youtube]]. Zijn show heet [[=3]]. Het bestaat o.a. uit het laten zien van op internet vertoonde filmpjes die worden voorzien van zijn eigen commentaar en het stellen van een vraag voor de mensen die kijken en de antwoorden laten zien op de vorige vraag. Zijn vragen zijn meningsgericht. Hier naast is hij ook actief met liederen. Voornamelijk in rap/hiphop. Dit doet hij onder de naam Fatty Spins. De liedjes hebben geen duidelijk overeenkomst qua inhoud.
Ray William Johnson is een Amerikaanse komiek met een eigen show op [[Youtube]]. Zijn show heet "Equals Three" en is zeer populair onder jongeren. Elke aflevering duurt ongeveer 5 minuten en er verschijnen er twee per week. In iedere aflevering wordt door Ray commentaar gegeven op populaire filmpjes die (recentelijk) op het internet zijn opgedoken. In zijn commentaar geeft hij zijn eigen meningen en ideeën over de filmpjes. Zijn eerste aflevering verscheen op 15 mei 2008.

Naast zijn korte recensies is hij ook actief in de muziek, hij schrijft nu en dan een hiphop-nummer. Zijn eerste nummer, "Doin' Your Mom", verscheen in 2009 en was een samenwerking met enkele andere artiesten. Ray biedt zijn muziek gratis aan, hij heeft dan ook geen platencontract.


== Geschiedenis ==
Ray William Johnson is begonnen met uitzenden op zijn eigen kanaal sinds 25 mei 2008. Op 17 mei 2009 startte hij met het maken van liedjes op youtube.


== Externe links ==
== Externe links ==
* [http://www.youtube.com/user/RayWilliamJohnson|Ray William Johnsons kanaal op youtube]
* [http://www.youtube.com/raywilliamjohnson William Johnsons kanaal op youtube]

* [http://www.youtube.com/user/FattySpins#p/u/4/M-WJW5mZ5nw| Fatty Spins acount (de liederen van Ray)]


<nowiki>[[Categorie:Amerikaans komiek|Ray, Johnson]]</nowiki>
[[Categorie:Amerikaans komiek|Ray, Johnson]]
<nowiki>[[Categorie:Amerikaans rapper|Ray, Johnson]]</nowiki>
[[Categorie:Amerikaans rapper|Ray, Johnson]]

Versie van 2 feb 2011 11:07

Ray William Johnson is een Amerikaanse komiek met een eigen show op Youtube. Zijn show heet "Equals Three" en is zeer populair onder jongeren. Elke aflevering duurt ongeveer 5 minuten en er verschijnen er twee per week. In iedere aflevering wordt door Ray commentaar gegeven op populaire filmpjes die (recentelijk) op het internet zijn opgedoken. In zijn commentaar geeft hij zijn eigen meningen en ideeën over de filmpjes. Zijn eerste aflevering verscheen op 15 mei 2008.

Naast zijn korte recensies is hij ook actief in de muziek, hij schrijft nu en dan een hiphop-nummer. Zijn eerste nummer, "Doin' Your Mom", verscheen in 2009 en was een samenwerking met enkele andere artiesten. Ray biedt zijn muziek gratis aan, hij heeft dan ook geen platencontract.


Externe links