Bratz: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geen verandering in de grootte ,  9 jaar geleden
==Personages==
* '''Cloe:''' (ingesproken door [[Jann Cnossen]]) Het modepopje van de vier. Je kan haar blij maken met winkelen in de uitverkoop.
* '''Yasmin:''' (ingesproken door [[Victoria Koblenko]]) Ze besteedt veel aandacht aan het tijdschrift en bedenkt slimme plannetjes om het plan van Burdine&De TweezelsTweevils te dwarsbomen.
* '''Sasha:''' (ingesproken door [[Katja Schuurman]]) Ze houd erg veel van muziek (vooral van hiphop). Ze bedenkt veel slimme plannen en ze kan goed dansen.
* '''Jade''': (ingesproken door [[Georgina Verbaan]]) Haar kat Mika betekent alles voor haar. Vroeger werkte ze voor Burdine.
* '''Burdine Maxwell:''' De vrouw die de Bratz probeert te saboteren omdat ze jaloers is omdat haar tijdschrift "Your Thing" heel slecht is. Ze draagt altijd roze kleding.
* '''Kirstee''': (ingesproken door [[Lizemijn Libgott]]) Eén van de "tweezelstweevils". Kirstee is de tweelingzus van Kaycee. De zussen zijn de secretaresses van Burdine. De tweeling is net als hun baas altijd gekleed in het roze.
* '''Kaycee''': Eén van de "tweezelstweevils". Kaycee is de tweelingzus van Kirstee. De zussen zijn de secretaresses van Burdine. Kaycee draagt een [[pleister (medisch)|pleister]] op haar neus, want ze heeft net drie neuscorrecties achter de rug.
 
Er zijn ook een aantal Bratz films met extra personages.
Anonieme gebruiker

Navigatiemenu