HC Nuth: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
126 bytes verwijderd ,  7 jaar geleden
geen bewerkingssamenvatting
De club heeft ook eigen trainings pakken: voor de dames een oranje trainingsjas met een blauwe trainingsbroek en voor de heren een blauwe trainingsjas met een oranje trainingsbroek.
 
 
[[Bestand:nuth.jpg]]
== Opleiding ==
=== Keepers ===
De keepers opleidingkeepersopleiding van HCNHCNuth: ookwel goalieGoalie collegeCollege nuthNuth, wordt bezocht door veelnaast keepers uitvan deHCNuth omgevingvanook HCN,bezocht ookdoor keepers van bijvoorbeeldandere hccclubs heerlen komen wel eens naaruit de keeperstrainingenomgeving. Er wordt met man en macht aan gewerkt om de trainingen op dit niveau te houden, deDe inzet van de trainers is dan ook niet onbeloond: ditelk jaar worden er weer 4meer keepers vandan HCNbij een gemiddelde club naar de Bokkenrijders(de -limburgse selectietrainingen) gestuurd.
(de limburgse selectietrainingen) gestuurd.
=== Veldspelers ===
Ook voor veldspelers is er een goede opleiding. Naast het beleid dat het de bedoeling is dat je 2 keer per week komt trainen is er ook sprake van de zogenaamde clubbeloftentrainingenClubbeloftentrainingen: een training op zondag ochtendzondagochtend die wordt verzorgd door een aantal vrijwilligers. Deze training is bedoeld voor de beste spelers van HCN, al mogen er ook kinderen van andere hockey clubshockeyclubs komen.
=== Wintermuts en zomerbidon trainingen ===
In de zomer en winterstop worden er door een aantal vrijwilligers op zaterdag ochtenden trainingen georganiseerd om de conditie op orde te houden en om extra vaardigheden te leren.
7

bewerkingen

Navigatiemenu