Richard Fish: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
1 byte verwijderd ,  5 jaar geleden
k
→‎Personagebeschrijving: Wikipedia:Wikiproject/SpellingCheck. Help mee!, http://taaladvies.net/taal/advies/vraag/1534/weleens_wel_eens/, replaced: wel eens → weleens met AWB
k (→‎Personagebeschrijving: Wikipedia:Wikiproject/SpellingCheck. Help mee!, http://taaladvies.net/taal/advies/vraag/1534/weleens_wel_eens/, replaced: wel eens → weleens met AWB)
In het tweede seizoen huurt Richard advocate [[Nelle Porter]] in om bij hen te werken. De knappe Nelle zorgt meteen voor jaloezie bij de andere vrouwen. [[Ling Woo]], een vriendin van Nelle, brengt geregeld nieuwe zaken aan. Richard wordt verliefd op haar en ze beginnen een relatie. Ally zegt tegen Whipper dat Richard haar mist en ze besluit hem terug te winnen door hem thuis naakt te verrassen. Maar de verrassing voor haar is echter nog groter als Ling de kamer binnen komt nog voor Richard.
 
Richard wil graag seks hebben met Ling, maar zij houdt de boot af en windt hem meer en meer op door aan zijn vinger te zuigen, maar na een tijdje raakt hij dat beu en wil hij een punt zetten achter de relatie. Hierop vertelt Ling dat ze geweldig is in bed en dat mannen, eens ze met haar geslapen hebben, niets anders meer willen doen dan dat en zij wil ook wel eensweleens wat anders doen en daarom wil ze het zo lang mogelijk uitstellen om met Richard naar bed te gaan. Na een tijdje bloedt de relatie dood. Ze proberen deze nog wel nieuw leven in te blazen, maar dit lukt niet.
 
In het vijfde seizoen verlaat John Cage de firma tijdelijk en maakt hij Ally partner. Het blijkt dat Richard de laatste maanden salarissen uit zijn eigen zak betaalde en dat het niet goed gaat met het kantoor. Ally moet hard zijn en ontslaat [[Jenny Shaw]], waarop ook [[Glenn Foy]] zijn ontslag aanbiedt. Contradictorisch is dat in de volgende afleveringen [[Claire Otoms]] en [[Raymond Millbury]] aangenomen worden en later ook nog [[Liza Bump]] en [[Wilson Jade]]. Richard voelt zich aangetrokken tot Liza en maakt haar het hof. Zij bezwijkt voor zijn charmes en ze besluiten meteen te trouwen. Ally verhuist voor haar dochter naar New York, maar Richard wil dat ze erbij is en hij trouwt meteen met Liza. Nelle heeft geregeld dat [[Barry White]] op hun huwelijk komt zingen.
14.396

bewerkingen

Navigatiemenu