Philips de Jongh Wandelpark: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
0 (onbereikbare) links aangepast en 1 gemarkeerd als onbereikbaar #IABot (v1.6.1)
Dryke (overleg | bijdragen)
Tot 2012
Labels: Bewerking via mobiel Bewerking via mobiele website
Regel 1: Regel 1:
Het '''Philips de Jongh wandelpark''' is een park in het noorden van [[Eindhoven]].
Het '''Philips de Jongh wandelpark''' is een park in het noorden van [[Eindhoven]].


Het park ligt in het stadsdeel [[Strijp (Eindhoven)|Strijp]], nabij [[Landgoed De Wielewaal]] en [[De Herdgang]]. De boslopen van de PSV-selectie vinden in het Philips de Jongh wandelpark plaats. Het park is genoemd naar de vrouw van [[Anton Philips]], [[Anna de Jongh|Anna Philips de Jongh]]. Het echtpaar schonk het park in 1920 aan de gemeente Eindhoven. In het park wordt sinds 2007 het [[Folkwoods]] festival georganiseerd.
Het park ligt in het stadsdeel [[Strijp (Eindhoven)|Strijp]], nabij [[Landgoed De Wielewaal]] en [[De Herdgang]]. De boslopen van de PSV-selectie vinden in het Philips de Jongh wandelpark plaats. Het park is genoemd naar de vrouw van [[Anton Philips]], [[Anna de Jongh|Anna Philips de Jongh]]. Het echtpaar schonk het park in 1920 aan de gemeente Eindhoven. In het park werd tussen 2007 en 2012 het [[Folkwoods]] festival georganiseerd.


== Zie ook ==
== Zie ook ==

Versie van 31 dec 2017 19:09

Het Philips de Jongh wandelpark is een park in het noorden van Eindhoven.

Het park ligt in het stadsdeel Strijp, nabij Landgoed De Wielewaal en De Herdgang. De boslopen van de PSV-selectie vinden in het Philips de Jongh wandelpark plaats. Het park is genoemd naar de vrouw van Anton Philips, Anna Philips de Jongh. Het echtpaar schonk het park in 1920 aan de gemeente Eindhoven. In het park werd tussen 2007 en 2012 het Folkwoods festival georganiseerd.

Zie ook